Labā, skaistā nevar būt par daudz!

04. Oct 2011, 12:09 taschinka taschinka

Man vienmēr ir paticis bildēties,bet grūtniecības laikā es to vēlējos vēl vairāk,katru mirkli gribējās iemūžināt,jo tie bija ļoti īpaši mirkļi.Neatkārtojami!

 

Kāpēc iemūžināt punča bildes? Es drīzāk jautātu,kāpēc to nedarīt?Tas taču ir tik burvīgi,paliek par piemiņu,var salīdzināt vecākas bildes ar jaunākām,vēlāk pats bērns redzēs un tas būs interesanti.Tās ir atmiņas,kas ir ne tikai mūsu sirdīs,bet vēl iemūžinātas.

 

Grūtniecības laikā ņēmos diezgan klāt svarā,mainījos izskatā,paliku apaļāka,bet man tas netraucēja bildēties.Es nedomāju par to,ka neesmu tik slaida  kā biju.Slaida es vēl būšu,bet bildes,ja nebildēšu,tad nebūs.Grūtniecības laiks bija diezgan grūts,laikam tādēļ bildēs maz smaidu.Es biju laimīga pat ļoti,bet ik dienu bija tik grūti pārvietoties,grūti atrast produktus,kas liktos ēdami un bez īpašas smaržas.Smarža man darīja nelabu dūšu,kas lika justies slikti,tādēļ daudzās bildēs esmu kā skābs gurķis.

 

Arī necentos kaut kā īpaši nopozēt,lai labāk izskatītos,jo galvenais jau bija,lai puncis redzams.Tajā laikā šķita,ka bildes ir daudz un pietiekami,bet tagad es skatos un domāju,kāpēc tik maz.Es taču varēju vēl tā un šita sabildēties,diez kāpēc es to nedarīju.Labā,skaistā nevar būt par daudz.Ja ir iespēja iemūžināt mirkļus,tad tik uz priekšu.Jo vairāk,jo labāk.Labāk nobildēt,ja nepatiks var izdzēst,bet ja nemēģinās bildēt,tad pat nebūs ko izdzēst.Nebūs variantu.

 

Mēs varam nebildēties esot kādā jaunā vieta,jo tur var atgriezties vēlreiz un nobildēties.Bet grūtniecības laiks iet un paiet,vairs neatgriezties,vairs nebūs iespējams nobildēt mirkļus,par ko vēlāk būtu liels prieks.

{fotoblog:858}

Labā nevar būt par daudz!

 

Piedalies fotoblogu konkursā arī Tu un laimē gaidību laika fotogrāmatu no Picture Happy!

 

 

 

taschinka taschinka 04. Dec 2010, 14:33

Bet tomer lai cik daudz,skiet,ka nedaudz par maz 😃