Kurā Latvijas nostūrī Tu neesi vēl pabijusi?

Kurā Latvijas nostūrī Tu neesi vēl pabijusi?

17. Jul 2012, 12:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Čau - labvakar, meitenes!

 

Ziniet, kad man deguna galā ir atkalredzēšanās ar divām man tuvām un mīļām pilsētām (Rīga un Jelgava), es te tā domāju - es esmu dzīvojusi vairākos Latvijas nostūros, gan pilsētās, gan laukos, bet apciemot vienmēr gribas kādu jaunu vietu. Tepat Latvijā.

 

Man ļoti patīk gleznainā Kuldīga ar pasakaino Ventas rumbu. Katra māja Kuldīgā tās īpašās arhitektūras dēļ man vienmēr šķiet pievilcīga.

 

Un Sigulda, kur gribas kādreiz aizbraukt atkal rudenī, kā reiz,- skolas laikos, pačaukstināt lapas gar pils drupām..

 

Bet gribas kādreiz pabūt Daugavpilī, kur nekad neesmu bijusi.

 

Kura ir tā pilsēta, kuru Latvijā apciemojušas neesat, bet gribētu kādreiz to izdarīt?

Rosinu uz sarunām!

Inga

ultry ultry 29. Sep 2011, 16:37

Es vēl līdz šim neesmu tikusi līdz Venspilij un ļoti gribas aizbraukt uz to galu. Pati dzīvoju Latgalē.

princesemince princesemince 28. Sep 2011, 16:31

katrā mazākā pilsētā noteikti neesmu bijusi, bet republikas nozīmes pilsētās esmu bijusi visās, visos reģionos arī mazākas pilsētas redzējusi esmu, bet tāpat droši vien atrastos, ko apskatīt 😀 tā kā man nepatīk ceļošana ilgstoši, tad ļoti izbaudu, ka Latvijā ir ko redzēt un visi attālumi ir veicami 1 dienas laikā.

28. Sep 2011, 11:51

Tas gan nav Latvijā kur es vēlētos aizbraukt vēl un vēl, uz kaimiņ zemi Igauniju mīlu šo valsti, super Tallina dievīga pilsēta..
Runājot, par Latviju tad, nekad neesmu bijusi bet velētos aizbraukt uz Liepāju, hmm tagad tā grūti iedomāties kur vēl varētu aizbraukt LV.. ā vēl gribētu aizbraukt uz PilsRundāli, uz superīgo vienreizējo skaisto Rundāles pili, tur esmu bijusi bet tur atgriezties vēlos vēl un vēl..Kolkā arī varētu pabūt..
Esmu bijusi diezgan daudzās pilsētās Ventspilī, Jūrkalnē, Siguldā, Rēzeknē, Bauskā, Rundālē, Skaistkalnē, Rīgā, Lapmežciemā, Saulkarastos un vēl daudz kur..

28. Sep 2011, 11:43

Jūrmala īpaši nav ko redzēt, pludmali kura ir piemēslota, Dzintaru mežaparku nu tas priekš bērniem un vēl skatu tornis kurā var uzkāpt, Ragakāpas dabas parks nu tur gan var aizbraukt, Jomas iela kurā rudenī īpaši nav ko darīt vasarā visādi tirdziņi..

28. Sep 2011, 08:09

Es tapat neesmu bijusi liepaja ari gribetos aizbraukt