Kopš dzimšanas kopā ar Huggies®

Kopš dzimšanas kopā ar Huggies®

13. Jun 2012, 00:00 kurbite kurbite

Manai meitiņai ir 4 mēneši un jau kopš dzimšanas lietojam Huggies® autiņbiksītes- sākumā Huggies® Newborn, pēc tam Huggies® Premium.Bet esam pamēģinājuši arī Pampers Sleep & Play.

No autiņbiksīšu īpašībām vairāk novērtēju uzsūktspēju, mīkstumu, elastību, lai nav smaržu klātbūtne.

Testējām Huggies® Step In un Huggies® Super Dry un par abām varu teikt, ka tās bija maigas un patīkamas, bez liekām smaržām, autiņbiksīšu daļa ir ļoti gara un patīkama.

Ļoti patika Huggies® Super Dry uzsūktspēja- izmēģinājumam atstāju bērnam 6h, ik pēc 20 min novelkot tās un ar roku pārbaudot, vai autiņbiksītes ir sausas. Brīnums visas 6h autiņbiksītes (ik pa brīdim tika piepildītes) bija sausas.

No testētajām autiņbiksītēm, Huggies® Step In gadījās noplūdes,bet tas iespējams, meitiņas svara dēļ, jo viņai vēl nav 7 kilogrami.

Dizains Huggies® Step In ir jaukāks, kā arī maigums autiņbiksītes iekšpusē ir patīkamāks. Uzsūktspēja ir tāda pati kā Premium, kas mani īsti neapmierina.

Savukārt Huggies® Super Dry ir labākais, ko esmu mēģinājusi, gan maiguma, gan uzsūktspējas, gan elastības ziņā. Arī dizains ļoti jauks.

Novērtējot kopēji Huggies® Step In, uzsūktspēja varētu būt labāka, bet kopumā patika autiņbiksīšu forma, dizains un nav  sūdzību arī pat materiālu kvalitāti.

Savukārt Huggies® Super Dry visos aspektos lieku augstāko novērtējumu!