Klāt trešdiena un dāvanu grozs!

Klāt trešdiena un dāvanu grozs!

09. Nov 2011, 13:40 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nule nedēļa jau kā apkārt,kā vēlamies sveikt aktīvās māmiņas,kas dalījušās pārdomās par dažādām tēmām vai bijušas kā citādi aktīvas www.maminuklubs.lv ietvaros!

 

Katra pieredze ir unikāla un citāda un labi vien,ka tā,jo mēs varam mācīties arī no citu dzīvēm. Un kā par to mēs uzzinām šeit portālā? Ar komentāru palīdzību! Šajā nedēļā gribētos atzīmēt princesiminci, kura nedēļas laikā atstāja visvairāk komentāru. Dāvinām Tev Humer bērniem!

 

 


 

Rakstiņš "Mīļā, vēl vienu?" raisīja pamatīgu diskusiju, tāpēc māmiņa lienka šajā nedēļā saņem Nestle dzeramās piena biezputras!

 

 

Ak,mūsu mazie foršie bērni,kuri aug tik ātri! Māmiņa kode ļāva ieskatīties Kates ikdienā, kā arī padalījās savā viedoklī par to,ka veikalu plauktos ir problemātiski iegādāties zilas drēbes meitenēm un rozā- puikām-viss tik stereotipiski! Sveicam Tevi ar Lāču tēta dziesmām, kas jūsu ikdienu padarīs jautrāku!

 

 

 

Savukārt nedēļas balvu vēlamies dāvināt sherucim uzmundrinājumu slimošanas laikā! Tu saņem ielūgumu uz Leļļu teātri šajā nedēļas nogalē! Lūdzu, pēc ielūguma ierasties līdz 11.novembra plkst.17:00 Māmiņu Kluba redakcijā!

 

Pārējiem dāvaniņas arī gaida Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

 

BŪSIM AKTĪVAS UN VEIDOSIM MŪSU MĀMIŅU KLUBA ĢIMENI KOPĀ!

 

GAIDU JŪSU IESŪTĪTOS BLOGUS/PIEREDZI/VIEDOKĻUS ŠEIT!

Kristīne, www.maminuklubs.lv


09. Nov 2011, 17:33

Paldies, par jauko dāvaniņu, esmu patīkami pārsteigta!😉
Apsveicu pārējās aktīvās mammas!😀

09. Nov 2011, 16:00

Sveiciens! 🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 09. Nov 2011, 14:32

Jums te ir sava blice? 😀

saulux10 saulux10 09. Nov 2011, 14:16

Sveicieni Aktīvajām 😀 🌷