Keitas māmiņa: plūmju biezenīši atvieglo vēdera izeju!

Keitas māmiņa: plūmju biezenīši atvieglo vēdera izeju!

06. Sep 2011, 16:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz laikam, kad pie mums nonāca Nestle putriņas un biezenīši, mēs cīnījāmies ar vēderiņa izeju un tas  bija ļoti neaptīkami un  kur vēl noskatīties, kā mocās mazā pele... Mēs pat lietojām klizmas,  bet īpaši jau nelīdzēja mums..Tā nu mēs pieteicāmies uz šo testu.

 

Arī pie mums nonāca Nestles putriņas un to lietošana bija visai jauka un interese arī liela....Sākām  pirmo  garšot putru...Keitai  tā krāsa ne visai patīk, tāpēc to atteicās sākumā ēst..Tad  nu mēs mānījām iekšā,  bet to tā ne visai ēda labprātīgi..Pagaršojot to es secināju, ka tai pietrūkst mazliet saldenuma..

 

Tad nu mēs  vēlāk  iedevām nogaršot  biezenīšus un tie jau Keitai patīk, jo  tie  bija  saldāki un  maigāki...Tā nu Keita ēda ar lielāko prieku un  beigās paprasīja vēl :)

 

Tā nu mēs varam secināt, ka tomēr šīs putras palīdz vēdera izejai, jo nākošajā dienā mums jau  vēderiņš sāka atkal strādāt un Keitas pašsajūta bija redzama labāka.

 

Tad nu beigās secinājām, ka klizmas taisīšanām sakām  nē, bet turpmāk  mūsu ledusskapī stāvēs šie biezenīši!

 

 

 

 

Pārstāvniecība Latvijā : "Nestlé Baltics Pārstāvniecība Latvijā", Vīlandes 12-2, LV-1010, Rīga, Infolīnija 6750805. E-pasts: baby@lv.nestle.com