Kas Tev pietrūkst līdz pilnai laimei?

Kas Tev pietrūkst līdz pilnai laimei?

14. Dec 2010, 21:59 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Nolēmu uzdot šo jautājumu, jo prognozēju, ka diezgan daudzas no jums atbildēs, ka tomēr pietrūkst nauda vai materiālais nodrošinājums, bet varbūt es kļūdos?

{pic:1}

Nospraužam prioritātes savu vēlmju sarakstā un uzrakstam katra, kas tad īsti vēl šobrīd dzīvē pietrūkst, lai justos labi, droši, laimīgi?

 

Padiskutējam!

16. Mar 2010, 21:08

Ja man Dievs varētu atdot manu mamīti un Martiņai vecomammu es būtu pati,pati LAIMĪGĀKĀ būtne uz šīs pasules.

16. Mar 2010, 07:46

Man pilnai laimei nekā nepietrūkst, ja izvērtē, kas jau ir - vesels bērns, ģimene, visi veseli, ēst un ģērbt mugurā arī ir, ko. Viss jau ir atkarīgs no tā, kā mes uztveram lietas. Piekrītu, naudai ir liela nozīme. Tagad pat daudzām ģimenēm attiecības šķobās, jo ir finansiālas problēmas. Bet, ja mēs padomājam ne virspusēji, bet patiešām izvērtējot, kā ir... mēs dzīvojam, varam, esam spējīgi darīt. Man pilnai laimei gribētos lielāku mājvietu, bet arī zinu, ka tas ir manis pašas ziņā, tāpēc ar bērna tēti uz to arī ejam. Knapināties jau nevienam negribās un nepatīkt... uz valsti pabalstu ziņā vairs nepaļaujos, un nav jau arī jāpaļaujās, vienmēr esmu uzskatījusi, ka bērns ir mana atbildība, bet pabalsts tikai palīdz man, ne jau veido pamatbudžetu ģimenei.

15. Mar 2010, 20:36

Pāris stundas garāku dienu 😀

15. Mar 2010, 19:48

Par laimi visi esam dzīvi un veseli-un tā ir lielākā laime. Par materiālajām vērtībām galīgi neuztraucos-viss,kas nepieciešams ir. Bail par nākotni-gribētos dzīvot,nevis cīnīties par izdzīvošanu...
Vēl pietrūkst laiks divatā ar vīru-mums ir 2 mazie,abas omes aizņemtas-nesanāk bieži izrauties.

15. Mar 2010, 19:37

pietrukst garantijas nakotne

15. Mar 2010, 19:30

Man tieši šobrīd arī ir tā, ka esmu laimīga...mīļotais vīrietis, kurš ļoti daudz palīdz, bērns, kas katru dienu pārsteidz ar ko jaunu, apkārt skaista daba, augstskola tikko pabeigta, drīz būs dzimšanas diena un šodien piezvanīja, ka jāiet rīt uz darba pārrunām (iepriekšējā darba vietā darbiņš vairs pēc BKA diemžēl nav) un viss ies tik uz augšu...")")")
Es tam vismaz ticu un zinu ,ka tā būs....
Protams, naudiņas nekad nav par daudz, bet visu pasaules naudu jau nenopelnīsi...😃😃😃

15. Mar 2010, 19:21

man pagaidām ir viss ko var vēlēties vīrs un divas meitiņas un ar māja kur dzīvot

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Es agrāk mocījos, un nevarēju saprast, kāpēc. It kā viss bija - foršs vīrs, foršs bērns un foršs darbs (MK😀, bet es slikti jutos, bet tad es sapratu kāpēc - es vienkārši fiziski slikti jūtos pilsētā. Mēs izdarījām lielu lēmumu pārcelties ārpus Rīgas un mazpilsētā es jūtos daudz daudz daudz labāk!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Man pietrūkst drošības sajūtas par nākotni. Bet ne pat ar savu personīgo (es zinu, ka izkulšos), bet vispār par mūsu valsts nākotni. Patiešām domāju, ka varbūt pēc laika tomēr vajadzēs tīties prom