Kādas ir Tava bērna domas par ziemu?

Kādas ir Tava bērna domas par ziemu?

12. Oct 2011, 18:42 avene* avene*

Par ziemu domā ne tikai mammas un tēti, par to prāto arī bērni. Ieskaties, ko par ziemu domā kāda bērnudārza grupiņas bērni.

Ziema ir aukstākais gadalaiks. Ziemā var taisīt eksperimentus ar ūdeni. Ūdenim kaut ko pieliek vai pieber un sasaldē. Ziemā jāuzmanās no lāstekām, jo tās var uzkrist uz galvas. Var celt sniega mājas un daudz ko citu. Var braukt no kalna ar "šķīvi"! Ziemā var pikoties. No rītiem ziemā uz mašīnu logiem ir leduspuķes. Jābrauc  uzmanīgi, jo var būt slīdīgs ceļš. Ja brauks ar mašīnu uz ledu - ielūzīs ledū! Eglēm un priedēm arī ziemā ir zaļas skujas. Ziemā sniegs dažreiz ir pūkains, kā puķītes. Ziemā var labi mācīties, lai varētu iet uz skolu!

 

Ko Tavs bērns domā par ziemu? Kas viņam visvairāk patīk šajā gadalikā?

12. Dec 2010, 16:20

Manējais tagad izzin kas tas ir sniegs. Kad izvedu viņu ārā pastaigāt, tā tik vilka mani uz kupenām. Nevaru sagaidīt kad draugs ragaviņām sataisīs atdzveltnīti lai varam iet ārā nevis ar ratiem, bet ar ragaviņām 😀

12. Dec 2010, 09:37

Manam bēbim 7 mēneši, izvedot laukā, tikpat priecīgs un miegains kā vasarā. Tātad - patīk. 😀

mamma27 mamma27 12. Dec 2010, 09:21

Tikai tās labākās--Adrianam patīk visas ziemas nodarbes. īpaši sniega ēšana.

taschinka taschinka 12. Dec 2010, 08:37

Dēlam ziema ļoti patīk.Patīk gan pirmais sniegs,gan arī milzīgās kupenas,kad var tajās peldēt 😃 o vakar jau izmēģināja.Patīk taisīt pikas un mētāt.Nekad nav iebildis pret aukstumu,ja citi bērni aukstumā prasās mājās,tad dēls it nemaz negrib skirties no kupenām.Vienīgi tad,kad ir auksts,ass vējšs,dēls saka,ka lai ejam mājās.Bet bez vēja jebkādos īnusos gatavs spēlēties,protams ir bijis tikai līdz -15.
ja visis cilvēki iet tur,kur nosķūrēts,tad dēls iet tur kur uzskūrēts 😃
Šogad pirmo gadu brauc ar ragavām,tas arī loti patīk.