Kā vāveres ritenī..

Kā vāveres ritenī..

16. Mar 2011, 11:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ehhh, nedēļa paskrēja vienā skriešanā un jutos kā vāveres ritenī.

 

Tā kā vīrs devies komandējumā, tad meitiņas vešana uz dārziņu un atpakaļ ir uz maniem pleciem, pa vidu vēl tikšanās ar sen neredzētiem cilvēkiem un fotokursi, kas arī paņem ne mazums laika. Bet visam laika kaut kā pietiek! Nu jā, miegam tiek nedaudz nozagts, bet pus stunda karstā vannā ar fošu grāmatu vakaros to atsver! Vai Tu esi pamanījusi, ka reizēs, kad tikai viens no vecākiem ir klāt, ir mazāk kašķu? Jā, jā, tā patiešām ir! Kad viens sarāj, tad otrs ir tas labais :) Bet tagad abas ar meitiņu iepazīstam viena otru, veltam vakarus sarunām un smiekliem un pat bijām kopā uz kafejnīcu!

 

Šim vakaram arī kas interesats jāizodomā, jo šodien jau ir Bērnu aizsardzības diena.. Kā to pavadīsi Tu? Mēs redakcijā jau piepūtām balonus un izkarinājām pa logu! Uzzini vairāk par aktivitātēm šeit!

2

Tas ir īpašs veids parādīt arī citiem- šī diena mums nav vienaldzīga, jo bērni taču ir mūsu nākotne! Ceru šīs dienas laikā portālā ieraudzīt vēl citus iesūtītos stāstus un bildes, kurā parādat, kā atzīmējat šo īpašo dienu!

 

Bet nu gan pie apdāvināšanas!

Šajā nedēļā kā ierasts apdāvinām vienu aktīvāko, kas darbojusies Sarunās. Tā šajā nedēļā ir  Ilze jeb lusy. Viņa saņem DVD pēc savas izvēles!

2
Kā parasti dāvanu sadalē ir grūti izšķirties, kam ko dot! Šajā nedēļā vēlamies izcelt 7 aktīvākās māmiņas portālā!
Tātad vēlamies dāvināt Altermed krēmiņu māmiņai Suplacivit jeb Kristīnei Irmai Vanagai par aktīvu dienas padomu iesūtīšanu!

5

Altermed baby sejas krēms 


 

Mitrinošs sejas krēms, kas palīdz aizsargāt bērna jutīgo sejas ādu pret apkārtējās vides iedarbību. Satur aprikožu eļļu, D - pantenolu, allantoīnu un E vitamīnu. Šīs aktīvās vielas baro ādu un uztur tās dabisko mitruma līdzsvaru. Lieto katru dienu un vakaru.

Tilpums: 30g

 

Māmiņas Inese Skuja un Baiba Krūmiņa par iesūtītajiem rakstiņiem un piedalīšanos portāla aktivitātēs saņem piena maisījumus Similac. Atnākot uz redakciju, varēsiet izvēlēties, vai vēlaties Similac Advance 2 vai Similac Gain Advance!

1

Bet nu pie lielāku dāvanu gala! No šīs nedēļas visu vasaru laimētājas māmiņas varēs lasīt saviem mazuļiem izdevniecības "Zvaigzne ABC" grāmatas, jo tieši tās būs dāvanās!
Šajā nedēļā grāmatu "Mājdzīvnieki" saņem māmiņa Aiga Rikmane!
{smallpic:1}
Tālāk vēlamies apdāvināt māmiņu par māmiņu Annu Kovalčuku un māmiņu Ingu Hartiku par reportāžu iesūtīšanu un aicināšanu uz diskusijām. Par to Anna un Inga dāvanā saņem Huggies mitrās salvetes un jebkuru Māmiņu Kluba lekciju pēc izvēles!

2

 

Savukārt DVD pēc izvēles un lekcijas apmeklējumu saņem māmiņa Ieva Cīrule, kura iesūtījusi gan padomus, gan receptes, gan rosinājusi satikties Māmiņu Kluba māmiņām bez bērniem!

2
Nedēļas aktīvās apdāvinātas, nu laiks iesūtīt jaunus darbiņus, baudīt vasaru un gaidīt nākamo nedēļu!
Vasarā portālā nekas nebeidzas!
Uz tikšanos nākamnedēļ!
Kristīne, Māmiņu Kluba redaktore
Pēc balvām varat ierasties Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 1.jūlijam!
Gaidu ierosinājumus, ieteikumus, jautājumus uz kristine@maminuklubs.lv!

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

 

Īpašs paldies par dāvanām:


5

 

03. Jun 2010, 00:16

Paldies, sveiciens arī pārējām😀 🌷

01. Jun 2010, 13:32

Mīļi sveicieni!!!
🌷🌷🌷

01. Jun 2010, 13:24

Sveiciens visām aktīvajām māmiņām! Ja nebūtu jūs, mums, pārējām ne tik aktīvajām, nebūtu ko lasīt un par ko diskutēt 😀 😀 😀

01. Jun 2010, 12:40

paldies😀