Kā jūs iepazināties ar vīra vecākiem?

Kā jūs iepazināties ar vīra vecākiem?

13. Sep 2011, 14:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad runa ir par nopietnām attiecībām, tad no iepazīšanās ar VIŅA vecākiem neizbēgt.

 

Daudzas sievietes īpaši gatavojas šai dienai. Citām tas notiek pavisam spontāni.

 

Parunāsim šīs dienas diskusijā par to, kā iepazināties ar sava mīļotā vecākiem!

 

- Kā jūs iepazināties ar partnera vecākiem?

- Vai īpaši tam gatavojāties? Ja jā, tad kā?

- Varbūt ir bijis kāds kuriozs šajā tikšanās reizē?

 

Ona, zenskijklub.lv

taschinka taschinka 10. Nov 2010, 13:28

Es biju vīram līdz uz darbu,tad braucot mājās vīrs izdomāja aizbraukt pie vecākiem.Strādāja Venstpilī un vecāki dzīvoja Rīgā.Ideja bija tāda spontāna,pa ceļam izdomāja,es biju uztraukusies.gribējās pirms tikšanās sakopties,kā nekā darbā tāda izdevība nebija.tad nu tāda kā no gultas es izskatījos 😃
aizbraucām un vīrs saka,ka tā ir mana draudzene.jutos ļoti nēērti,jo vispār esmu kautrīga.Tad nu ar katru reizi braucām biežāk un nēērtā sajūta lēnām mazinājās.
Kad iepazinos ar vīra vecākiem,tad mūsu attiecības bija ilgušas vienu mēnesi,bet ar manu tēti iepazinās,kad kopā jau bijām 4 mēnešus,ar pārējiem neilgi pirms kāzām,tā sanāca,jo apprecējāmies pēc 8 mēnešiem kopšs bijām kā pāris.

10. Nov 2010, 12:52

Pirmajā reizē sasveicinājāmies un draugs teica, ka esmu viņa draudzene. Vēlāk tikāmies arvien biežāk , jo es pa brīvdienām braucu ciemos pie drauga. Tā mēs laika gaitā viena otru iepazinām. Attieksme bija laba kaut arī man tajā laikā bija tikai 17.gadu. Uz drauga 18.gada dzimšanas dienu iepazinos ar visu drauga ģimeni. Biju sabijusies un sakautrējusies. Kopumā viss izdevās bija kontakts un arī par ko parunāt. 'Man ar vīramāti bija labas attiecības. Viņa nejaucās pa vidu un ar padomiem neuzbāzās. Vēlāk ar draugu nolēmām, ka vajag arī iepazīstināt manus vecākus ar viņu vecākiem. Tas arī izdevās labi😀 Radus jau neizvēlās , bet nu tā es domāju, ka ir pieņemts, ka vecākiem ir jāzina no kādas ģimenes es nāku un kas mani ir uzaudzinājuši?
Ar vīramāti zem viena jumta nodzīvojām 2 gadus, tad draugs nopirka dzīvokli un mēs pārvācāmies.