JAUNA RUBRIKA! "Mamyčių klubas" gatavojas iedegties uz deju grīdas!

JAUNA RUBRIKA! "Mamyčių klubas" gatavojas iedegties uz deju grīdas!

18. Jun 2012, 13:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai jūs kādreiz mēdzat ielūkoties lietuviešu Māmiņu kluba portālā? "Mamyčių klubas" vadītāja Egle Liesiene tieši pašreiz gatavojas piedalīties TV3 projektā "Dejo ar mani!"


 

 

 

Lietuvā šis šovs ir ļoti populārs un arī Latvijā bijis līdzīgs šovs ar nosaukumu "Dejo ar zvaigzni", kurā piedalījās arī latviešu Māmiņu kluba vadītāja Santa Didžus.

 

Egle, pieņemot šo izaicinājumu, tic un cer, ka viņai izdosies visu paspēt: gan pastrādāt, gan filmēties sižetos,gan katru dienu mēģināt, gan pabūt mājās ar bērniem- meitiņu un dēliņu.

 

Visu vasaru viņa ir mēģinājusi ar savu partneri Mariusu- dejojot katru dienu pa 3 stundām.

 

Ieskatieties, kā Māmiņu Kluba māmiņas atbalsta Egli, izveidojot fanu klubu!

 

 

 

Kad mēs painteresējāmies, kā veicas ar deju sagatavošanu, Egle iesmejas:"Ziniet, labi!" Jā, Egle ir paškritiska, bet visi redz, kā viņai mirdz acis,kad viņa dejo un cik lieliski viņa jūtas uz deju grīdas (nav noslēpums, ka viņa šajā laikā zaudējusi ne mazums kilogramus)!

 

"Grūtākais ir visu apvienot: tehniski pareizi likt kājas, neaizmirstot par pozu, emocijām, koordināciju un visu pārējo,"stāsta Egle.

 

Bet, ak vai neraža! Pirms 2 nedēļām Egle ieguva traumu kājas pirkstam! Pirksts vēl sāp, bet Egle tic, ka viss būs kārtībā un viņa varēs dejot!

 

Vairāk par projektu lasi šeit!

 

Paldies par informācijas sniegšanu portāla "Mamyčių klubas" redaktorei!

30. Aug 2011, 14:57

Tik skaista sieviete 🌷 Lai veicas!

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 30. Aug 2011, 10:51

Forši,lai viss izdodas!