Jaukais māmiņdienas pasākums Riga plaza

Jaukais māmiņdienas pasākums Riga plaza

11. May 2012, 13:30 mamma27 mamma27

Lai arī pēdējā mirklī uzzināju,ka  vīrs netiek un pasākumu apmeklēsim divatā ar Adrianu, nenobijos un devāmies ceļā.

Jāsaka ,ka nemaz tik viegli nebija ar lielu punci un aktīvu džeku piedalīties šajā pasākumā.Tomēr nemaz nenožēloju ,ka aizbraucā. Satiku arī pazīstamas māmiņas,kuras nebiju kādu laiku redzējusi un jauki pavadījām laiku.

Pasākums sākās ar gājienu pa Riga plaza bērnu veikaliem. Vispirms apmeklējām Baby City. Tur mazie varēja gatavot apsveikumus un izmēģināt galda spēles.

Veikalā bija labas atlaides, tikai man tā pagrūti bija kaut ko pētīt,jo bija jāpieskat Adrians. Tomēr iegādājos mazajam punča bēbim nagu šķērītes ar 30 % atlaidi. Labs pirkums,un cena arī laba.Vēl mammas dabūja dāvaniņu- grabulīti mazajam un veikala klienta karti bez maksas. Mazie žiperi tika pie baloniem.

Tālāk devāmies uz Chicco veikalu. Tur bija iespēja piedalīties viktorīnā ,atbildēt uz jautājumiem un iegūt dāvanu kartes 5ls vērtībā. Un aktīvās un zinošās mammas tika pie dāvanas.

Un tad jau pienāca ilgi gaidītais notikums -māmiņu bouilinga turnīrs.

Tā kā es pati daļēji jutos kā boulinga bumba ,tad man spēlēt palīdzēja Adrians,kurš šo svarīgo iespēju labprātīgi un ar lielu prieku izmantoja. Jāsaka,ka es ar paris reizes pametu bumbu,bet nu no manis prātīgs spēlētājs nesanāca.

Māmiņu bija tiešām daudz. Visas aktīvi spēlēja un gaisā bija patīkama un jauka atmosfēra. Par rezultātiem gan nemācēšu teikt,jo tie tika paziņoti kino,kuru mēs neapmeklējām,jo sapratu,ka tas nav priekš Adriana.

Vēl mazajiem ķipariem bija iespēja padancot ar tētiem,mammām vai vieniem pašiem.

Tur gan jāsaka,ka mūzika šķita nedaudz par skaļu,jo sākumā Adrians pat ausis turēja ciet.Bet ar laiku pierada pie trokšņa un arī padejoja.

Vēl mazie varēja apmeklēt rotaļu istabu,spēlēt video spēles(ko arī daudzi ar tētiem darīja),vai vienkārši atbalstīt mammas spēlē.

Pēc boulinga visi ,kuri vēlējās varēja doties skatīties kino. Tā kā mēs negājām ,tad nezinu,kāda bija filma.Bet par pasākumu kopumā varu teikt- bija foši!

Adrians mājās tētim ar lielu sajūsmu stāstīja,kā ir spēlējis un palīdzējis mammai mest bumbas. Kā ir dancojis. Es pēc aktīvā vakara jutos manāmi nogurusi,tomēr sajūtas bija pozitīvas.

Prieks ,ka ir tāds Māmiņu klubs un protams Snadija,kas to visu vada. Arī viņa piedalījās pasākumā. Šāda veida pasākumi daudziem liek iznākt no ierastās vides, atslēgties no ikdienas rutīnas un baudīt dzīvi. Jo ne jau katru dienu mēs varam atļauties un saņemties doties kaut kur atpūsties un izklaidēties. Tāpēc ir labi,ka ir pamudinājums no malas -Māmiņu klubs.Paldies jums par to!

Pasākuma fotoreportāžu skaties te:

{fotoblog:4536}

Iesūti reportāžu par Mātes dienas pasākumu un laimē dāvanu

Atbalsta:

Huggies® Step in! - DRĪZUMĀ!