Īsta grāmatu nedēļa balvu formātā!

Īsta grāmatu nedēļa balvu formātā!

04. Jan 2012, 13:50 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Kāpēc grāmatu nedēļa? Jo šajā reizē aktīvās māmiņas sapelnījušas ne tikai jaukas balviņas, bet arī noderīgas grāmatiņas no Zvaigzne ABC!

 

Sāksim balvu dalīšanu!

 

Un tā Personīgās pieredzes rubriku ar savu jautājumu par bērna biežajiem kritieniem un zilumiem papildināja Maijbite

Maijbite, liels Tev paldies par aktīvāku iesaistīšanos portāla satura veidošanā!

Balviņā Tev tiek Zvaigznes ABC grāmata "Naudas koks":

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

 

Interesantas receptes par godu Jaunajam, 2012.gadam iesūtījusi Taschinka! Īpašais paldies par torti!

Taschinka, paldies Tev un gaidām arī turpmāk tik pat aktīvu Tavu darbību recepšu sadaļā! 

Pie Tevis aizceļo Zvaigznes ABC grāmata "Globālā sasilšana"

 

Globālā sasilšana

Pasaules sabiedrība daudz runā par globālo sasilšanu, bet ko par to tu zini pats? Šī grāmata ar simtiem krāsainu ilustrāciju un fotogrāfiju palīdzēs rast atbildi uz taviem jautājumiem un ieteiks, kā jādzīvo, lai samazinātu klimata pārmaiņas.
Glenam Mērfijam ir maģistra grāds komunikāciju zinātnēs. Viņš ir konsultējis ekspozīciju un publikāciju veidošanu Nacionālajā zinātnes un tehnikas muzejā Londonā, kā arī rakstījis scenārijus zinātniskajiem raidījumiem BBC radio. Viņš ar prieku skaidro zinātnes jautājumus jaunajiem lasītājiem.

 

Ar bērnībā rakstītu dzejoli mammai mūs patīkami pārsteidza Noilija!

Tagad, kad pašas esam māmiņas, mēs zinām, cik ļoti nozīmīgi mammai ir dzirdēt šos 4 maģiskos vārdus :"Es Tevi mīlu, mammīt!".

Noilija, paldies Tev par nelielo ieskatu Tavā bērnībā!

Kā balviņu Tu saņem - 

 

Krēms pret ādas strijām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā


Maria Maternity krēms pret ādas strijām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā. Krēms pasargā pastiprināti noslogotu ādu no sausuma un kairinājuma. Krēma sastāvā esošie A un E vitamīni, provitamīns B5, rīcineļļa, saulespuķu sēklu eļļa, avokado un mandeļu eļļa, vīnogu kauliņu eļļa efektīvi novērš striju veidošanos, baro ādu, padara to īpaši elastīgu un tvirtu.

 

 

Vēl viens pozitīvu emociju raisošs stāstiņš par gada nogales pārdomām mums atnāca no Ulula's pārdomas stūriem!

Ulula, paldies par emocionālajām pārdomām! Lasot Tavu blogu, arī mums bija iespēja par daudz ko aizdomāties!

Tev tiek Zvaigznes ABC grāmata "Labrīt, vakardiena!" 

 

Labrīt, vakardiena!

Arnolda Auziņa bērnības atmiņu tēlojums „Labrīt, vakardiena!” aizved lasītāju pagājušā gadsimta 30. gados Kurzemē, Dundagas pusē, un nedaudz ietiecas arī svešo varu laikos. Stāsts pārliecinoši piepulcējas tam latviešu literatūras klāstam, kurā par klasiskiem saucami J. Jaunsudrabiņa, A. Brigaderes, Doku Ata, E. Birznieka-Upīša darbi. Tēlojuma galvenais varonis ir pavisam parasts lauku puisēns, kurš iepazīst pasauli, gan ikdienā izjūtot un piedzīvojot norises dabā, gan apgūstot pieaugušo dzīves gudrības Un, kā jau katram dūšīgam puikam pieklājas, prātā palaikam radās nerātnas domas, piemēram, „tautu tēvam” Staļinam piezīmēt bārdu. Kā tas varēja beigties – bail pat iedomāties!

 

Priecāties par citu sasniegumiem ir tiešām jauki, un tieši tāpēc vēlamies vēl vienu prieku dāvāt Wife, kad dēliņš dāvājis iespēju dzirdēt vārdiņu "mamma", kā arī ir apguvis podiņmācību. Apsveicam!

Un dāvanā Tev tiek mīkstais lācītis no Anvol Ziemassvētku tērpā.

 

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme.

 

 

Apsveicam! Pēc savas dāvanas vari nākt pakaļ uz redakciju jebkurā darba dienā no plkst.9:00 līdz 17:00 līdz 27.janvārim. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs. 

 

 

Meitenes, Jaunais gads ir nosvinēts, un Māmiņu Klubs ir piebērts ar dažādiem konkursiem, kuros Jums ir iespēja laimēt burvīgas balvas! Tieši tā, un nav ko sēdēt maliņā - iesūtiet ne tikai pieteikumus kādam konkursam, bet iesūtiet arī savus pieredzes stāstus, pasākumu reportāžas, pastāstiet par to, kā aug Jūsu bērniņš, ko prot! Mēs gaidām ziņas tieši no Jums!

 

Un veiksmīgu dienu vēlot no Jums atvados!

 

Kristīne

maijbite maijbite 04. Jan 2012, 23:11

Paldies! 😀 Necerēti, bet patīkami. 😀

taschinka taschinka 04. Jan 2012, 14:16

Paldies!

Man tiešām sagādā prieku,ja kādam noder manas receptes,ja izdodas un garšo!

Un to deserta torti iesaku ik vienam,tā ir neizsakāmi garda!

04. Jan 2012, 14:05

Apsveicu visas māmiņas, īpaši Noiliju!