Iepazīsimies: Superbēbja vecāki Alise un Arvīds!

Iepazīsimies: Superbēbja vecāki Alise un Arvīds!

27. Jul 2011, 09:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Alise un Arvīds ar nepacietību gaida pasaulē ierodamies savu pirmdzimto.


Tāpat kā citi vecāki, viņiem, protams, ir daudz un dažādi jautājumi: kādas būs dzemdības? kāds būs mazulis? kā viņu barot, ģērbt, vannot utt.

 

Lai palīdzētu gūt atbildes uz šiem jautājumiem gan Alisei un Arvīdam, gan arī citiem jaunajiem vecākiem, Alise un Arvīds piedalīsies TV projektā "Superbēbis", kurā Tev būs iespēja vērot līdzi viņu mazulīša dzimšanai, augšanai, attīstībai pirmā dzīves gada laikā!

 

Kamēr mēs vēl tikai gaidām pasaulē ierodamies Superbēbi, iepazīsimies ar viņiem nelielā iepazīšanās intervijā!


Pastāstiet par sevi īsumā!

Īsumā par mums - Esam Alise un Arvīds - divi feini, azartiski un aktīvi 26 gadus jauni jaunieši no Rīgas. Kopā strādājam vienā no vadošajiem informāciju tehnoloģiju uzņēmumiem Latvijā – esmu projektu vadītāja, bet Arvīds strādā elektronisko sakaru pakalpojumu jomā. Darba vietā arī iepazināmies pirms trīsarpus gadiem. Kopā pavadītais laiks ir bijis gan pa kalniem, gan pa lejām – kā jau īstā dzīvē ar saviem skandāliņiem un mīļuma brīžiem.

Abi esam arī studenti. Es studēju sabiedriskās attiecības, bet Arvīda studijas ir IT jomā.

 

Kā Tu pateici Arvīdam, ka jums būs bērniņš? Vai meitiņa bija plānota?

 

Par to, ka esmu stāvoklī nojautu apmēram divas dienas pēc savas dzimšanas dienas ballītes. Aizgāju uz aptieku, nopirku testu un nolēmu nākamajā rītā to uztaisīt. Kad tests tika uztaisīts atceros, kā man sāka trīcēt rokas! Biju tik ļoti pārbijusies, jo sapratu – kaut kas krietni tagad mainīsies mūsu dzīvēs. Arvīdam uzreiz paziņoju – būs mazais. Iepriekš bijām runājuši, ka gribētu bērniņu, bet ne šobrīd. Tomēr bērniņš pats pasaka, kad grib atnākt un tā nu arī izdarīja mūsu meitiņa :)

 

Kā jūs viens otru palutināt?

Viens otru mēs palutinām ar kopā būšanu ceļojumos. Tas ir mūsu hobijs, kuru cenšamies realizēt kaut reizi gadā.

 

Alise, kas tev grūtniecības laikā šķita visgrūtākais? Vai varbūt bija ideāla grūtniecība bez nekādām grūtībām?

Grūtniecība rit veiksmīgi un bez liekiem stresiem un grūtībām, ja neskaita rekordkarsto vasaru, kad es varēju tik priecāties, ka man puncis nav tik liels kā vairumam grūtnieču, līdz ar to bija vieglāk karstumu panest. Esmu diezgan emocionāla, tādēļ dažreiz grūti savaldīt emocijas. Mēdzu uzsprāgt un nespēju sprādzienu apturēt! Te man jāsaka paldies Arvīdam, ka viņš tomēr ir tāds miera mika un spēj dažreiz par maniem grūtnieces emociju plūdiem pasmaidīt. Viņš man ir liels atbalsts šajā laikā, jo īpaši pēdējos mēnešos. Abi ļoti gaidām mūsu meitiņas nākšanu pasaulē!

 

 Kāpēc jūs nolēmāt piedalīties šajā projektā? Vai nav bail no publicitātes?

Lēmumu piedalīties projektā pieņēmām kopīgi. Es pastāstīju par šo iespēju un Arvīds uzreiz piekrita. Šāds projekts ir kā pipariņš dzīvei, iespēja, kuru negribas palaist garām un pēc tam nožēlot, ka nepiedalījāmies. Uzskatu, ka dzīvē iespējas ir jātver :) Protams, rēķināmies ar publicitāti, kura šī projekta ietvarā būs, bet tas nav galvenais, kas aizņem mūsu domas. Melotu, ja teiktu, ka nav uztraukums. Uztraukums ir, bet šis ir arī liels piedzīvojums, tādēļ mēs uz to skatāmies ļoti pozitīvi. Toties mazajai meitiņai varēsim vēlāk stāstīt, ka viņa ir bijusi Superbēbis 2010!

 

Lai vieglas dzemdības!

22. Sep 2010, 16:48

Malači!!!🌷
Sekosim līdzi jūsu gaitām...

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 22. Sep 2010, 13:46

Turu īkšķus par jums 😉 Izbaudiet šo laiku! Tas būs tiešām lieliski!