Iepazīsimies - mēs esam pavisam parasta ģimene!

Iepazīsimies - mēs esam pavisam parasta ģimene!

12. Jan 2012, 11:40 nosiguldas nosiguldas

Visi jauki stāsti sākas ar vārdiem "REIZ Dzīvoja", tā nu sāksies arī šis!

 

Reiz dzīvoja maza meitene, kas gribēja ātrāk izaugt un kļūt par skolotāju, viņas ģimenē noteikti būs trš bērni un visu savu laiku viņa veltīs mājai un ģimenei. Savos astoņpadsmit saprotot, ka ir gaidībās, nebija ne mazāko šaubu, ka tas ir gaidītākais bērniņš pasaulē, tā nu skaistā 11. jūnija rītā piedzima mazais puišuks kura vārdi bija Edza, Emīls, Jorens. Beigās vienojoties dēliņs saņēma vārdu Edgars. Mazais mīlulis bija ģimenes luteklītis, kāds ir palicis arī tagad, kad viņam jau ir 24.

 

Pēc četriem gadiem 13.martā piektdienā palātā ienāca dakters, paskatījās uz gulošo māmiņu un noteica, guļam nu tad jau sagaidīsim pirmdienu. Nepagāja stunda, kad palātā ienāca vecmāte. _ Mamma zvana un prasa, kas piedzimis, un ko man atbildēt. Vēl pēc stundas dzemdību zāle laistījās saules staros, rietošā saulīte apspīdēja telpu un laimīgai māmiņaii uz krūtīm gulēja mazs silts cilvēciņš, mazā mīļā māsiņa, kura vēl savos 20 gados ir mammas mazā lellīte.

 

Gāja laiks, tā viņi dzīvoja trijatā, tā vienkārši dzīvē bija sagadījies. Nekas neliecināja, ka ģimenē varētu ierasties arī trešais mazulis. Bet tā nu sagadījās, ka dzīvi no jauna var sākt arī pēc 35.

 

08.08.08. nekas neliecināja par to, ka mazā māsiņa ieradīsies šajā pasaulē. Daktera lēmums bija likums un pēc pāris stundām, mazā Katrīne Keita jau gulēja savā gultiņā, bet mamma un tētis nevarēja attapties no šoka. Tagad mazajai princesītei ir 3. gadiņi un viņa ir galvenais cilvēks ģimenē.

 

 

Tā ir pagājis laiks un es esmu jauna māmiņa ar lieliem bērniem, es jūtos jauna, jo mana lielā meita ir arī mana draudzene, mazā nerātne ir sirds āķītis, kas nedot iespēju padomāt par savu vecumu, dēls ir skaists, jauns vīrietis, kas savā dzīvē visu sasniedzis pats un kaut mēs arī strīdamies, ar lepnumu skatos uz viņu, jo redzu, ka no manis viņš ir mantojis mērķtiecību.

 

 

Lielie bērni ir uzsākuši savas gaitas, bet manā dzīvē ir kāds cilvēks, kurš ir mans atbalsts visās dzīves situācijās. Pieci gadi kopā ir paskrējuši kā viena diena. Viņš ir labākais tētis pasaulē, par tādu es vienmēr esmu sapņojusi, kad audzināju abus vecākos bērnus viena.

 

Mēs esam viena no daudzām Latvijas ģimenēm, nekā ipaša ar ko izcelties mums nav, jo es domāju, ka katrā ģimenē ir tās pašas vērtības, kas mūsējā- uzticība,mīlestība, vienotība.

 

Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs - pirmā kārta var sākties! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!

nosiguldas nosiguldas 13. Jan 2012, 08:56

Paldies par jaukiem vārdiem, vienu gan vēlos piebilst, ka tad kad tuvojā 40 pavisam savādāka ir attieksme pret bērniem un dzīves vērtībām.