Ienāc pēc  dāvaniņas!

Ienāc pēc dāvaniņas!

22. Mar 2012, 00:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas!

Sāksim šoreiz ar vienkāršiem ieteikumiem!

Ķeramies klāt! Gribi uzzināt, kas jādara, lai iekļūtu aktīvo māmiņu pulciņā? Pirmkārt, sadūšojies un izdomā, par ko vēlies rakstīt! Bet, ja tomēr nevari tā uz sitiena izdomāt, lasi ieteikumus:

Ja piedzīvots kaut kas jauks, kaut kas tāds, kas dvēselei liek priekā gavilēt un sejai smaidīt, jādalās šajās emocijās arī ar mums! Un tieši tāpēc paldies sakām Iegravei, kas atzina, ka labu cilvēku Latvijā netrūkst!  

Iegrave, tev tiek mazs pārsteigumiņš no Johnsons Baby:

Bērnu audzināšanas process ir grūts, un tāpēc reizēm pienāk diena, kad šķiet - vairs nav spēka.. Bet palīdz sevis sapurināšana, citu cilvēku atbalsts, tāpēc arī par grūtām situācijām ir vērts pastāstīt mums visām! Sajūta, ka neesi viens ir ļoti nozīmīga, ticiet!

Anniia, paldies par emocionālo stāstiņu, un kā balviņu Tu saņem Zvaigzne ABC grāmatu "Naudas koks"!

Brāļu un māsu audzināšanas process ir ne vien interesants un reizēm sarežģīts vecākiem, bet tas var būt kā aizraujošs, mīļs piedzīvojums arī pašiem bērniem, tad nu par to, ka viens bez otra - nu ne kā nevar, der pastāstīt arī mums! 

Luidzi to zina un tieši tāpēc arī tiek pie balviņas - Zvaigzne ABC grāmatu "Naudas koks"!

Ja kaut ko interesantu redzi, dzirdi, uzzini - arī par to der pastāstīt! Piemēram, Maijbite iesūtīja interesantas bildes ar aprakstu par zemledus makšķerniekiem, kas sēž uz plāna ledus.

Maijbite, paldies par reportāžu un arī tu ķer Zvaigzne ABC grāmatu "Naudas koks"!

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

Tev ir lieliskas idejas par to, kā nodarbināt, attīstīt bērnu? Tev ir interesantas idejas dāvanām vai padomi to iesaiņošanai? Iesūti tāpat kā to izdarīja Ievia, atsūtot padomu, kas noderēs, ja jādāvina naudiņa!

Ievia, ņem meitiņu pie rokas un dodies jau šajā svētdienā uz Latvijas Leļļu Teātra izrādi "Mazā Nāriņa"!

Vairāk par izrādi uzzināsi Latvijas Leļļu Teātra mājaslapā!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 22.marta līdz 22.aprīlim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.

Ievia, sazinies ar mums, par biļešu saņemšanu, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv! 

 

Padomiņus saņēmi? Aiziet, sapurini iedvesmu, izkrati no fotoaparāta atbilstošas bildes un tad jau darbiņš tikai tavai pirkstu veiklībai! 

Gaidām stāstus!

Atā!

Kristīne