Iekārtots Superbēbītes rotaļu stūris uz grīdas ar bumbām un lupatiņām

Iekārtots Superbēbītes rotaļu stūris uz grīdas ar bumbām un lupatiņām

27. Sep 2011, 18:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bēbīšu nedēļas. 8. nedēļa.

 

Kārtējie svētki mūsmājās nu ir aizvadīti. Katei nu jau ir 9 nedēļas un šonedēļ tiek svinēta arī Kates vārda diena.

 

Protams, Kate dikti priecājās par viesu klātbūtni – tik daudz, ko vērot! Viņa ir liela vērotāja šobrīd. Katra kustība, skaņa un forma tiek ievērota. Vēl joprojām lielais sarunu biedrs ir rotaļu suns (kurš vēl joprojām klusē). Kate viņu rausta, purina, runā..Esmu arī iekārtojusi rotaļu stūri uz grīdas ar bumbām un lupatiņām. Tad nu tur dzīvojamies un vērojam plašo pasauli.

 

 

Kate ir izaugusi. Nu jau viņa sver 4720 g un ir 60 cm gara! Tātad..pieņēmusies svarā par kilogramu un izaugusi par 6 cm mēneša laikā. Tā kā Katei ir barošanas režīms – ēst ik pa divām stundām (izņemot naktis), tad šobrīd mainu režīmu un baroju ik pa trīs stundām. Katre itin labi šai režīma maiņai spēj pieskaņoties, bet naktis mums ir rosīgas tik un tā :)

 

Šajā vīrusu laikā arī Kates tētis Arvīds ir paspējis saslimt..tad nu atliek vārīt tējas, ēst ķiplokus un dakterēties mājās. Katei ir iesniņas un tad nu es kā pēdējais mokikānis turos un neslimoju (tfu tfu tfu).

 

Tā kā atliek vien vēlēt visiem – nekādas slimošanas! Medus, ķiploks (man jau šīs lietas ar iet secen, jo Katei tas dikti nepatiktu, ja piens būtu ķiplokains) un siltas tējas (un čības!). Un svaigs gaiss! Pastaigas pa apsnigušo pilsētu arī ir jaukas un veselīgas. Kate čuč ļoti labi ārā, tad nu šo prieku viņai neliedzu un arī šodien iziesim nelielā pastaigā uz mežu :)

 

Seko līdzi Superbēbim Māmiņu Kluba TV raidījumā, svētdienās, kanālā TV3, plkst.08:10!