Huggies® Natural Fit - visplānākās autiņbiksītes

Huggies® Natural Fit - visplānākās autiņbiksītes

15. Jun 2012, 00:00 aab aab

Mani sauc Aija, Māmiņu Klubā esmu - Aab, meitiņai ir 7 mēneši, viņa sver apmēram 8kg. Dzīvojam Rīgā.

Visu meitiņas dzīves laiku lietojam  Huggies®  autiņbiksītes. Sākām ar  Huggies®  NewBorn nr 1 un tad nr 2. Vēlāk pārgājām uz  Huggies® Premium Nr 3. Tieši pēc  Huggies®  vasaras ballītes sākām lietot  Huggies®  Super Dry Nr 4, jo pēc ballītes sapratu - trešais izmērs ir jau par mazu.

Visaugstāk  Huggies®  autiņbiksītēs, ko lietojam ikdienā, vērtēju - to labo uzsūktspēju, klipšu veidu maliņas, kuras var atvērt un aizvērt, kad nepieciešams un to var veikt vairākas reizes. Patīk pieguļošas detaļas, kas ir ap kājiņām, gumijotā muguras daļa.

Huggies® Natural Fit

Iztaustīju, salīdzināju ar Huggies Premuim un likās, ka atšķirības nav. Nesapratu kā šīs autiņbiksītes var būt plānākas un labākas. Kad uzliku, tad sapratu – tiešām izskatās, ka bērnam ir tikai apakšbikses. Bērns kustās, maina pozas, bet autiņbikses tā arī paliek savā vietiņā un tikpat plāns.

Protams, tieši  - Plānums, plānums, plānums - bija tas, kas patika vislabāk šīm autiņbiksītēm.

Gaidīju, ka būs kāda alerģija, jo no Huggies alvejas salvetēm uzreiz tāda bija, bet neko tādu nesagaidīju! Prieks par to!

Huggies® Step In

Pirmais, kas iepatikās tas, ka jostas daļa ir liela. Taču sapratu, ka nr 4 ir pa lielu! Lai gan citas autiņbikses der jau nr4. Taču arī tas netraucēja gulēt un dzīvoties Step-in biksītēs. Dizains smuks un košs. Bērniem jau tieši tādas lietas patīk.

Šīm vislabāk patika - Tas, ka tās ir kā biksītes un maliņas ir vairākas reizes atplēšamas un aizveramas.

Un vispār - Viss patika. Vienīgi varu pie mīnusiem atzīmēt, ka bija pa lielu. Tieši vēdera daļā. Laikam man pārāk slaida meita :)

Būtībā šīs ir noteikti labākas, nekā tās, ko ikdienā lietojam, jo ir biksītes un arī jostas daļa ir daudz platāka, kas ir īpaši svarīgi kustīgam bērnam.

Īsti nesapratu vai dupsis nedaudz (tiešām nedaudz) apsārta no autiņbikses vai no tā, ka bērns visu laiku kustējās un dzīvojās pa rokām, kas rada iespēju, ka autiņbikse ar drēbēm tiek piespiest apie ādas. Pieļauju, ka tomēr drēbes un rokas ir vaininieki.

Lai gan autiņbiksītes bija nedaudz par lielu, tas netraucēja visam palikt tur, kur tam ir jāpaliek.

Huggies® Super Dry

Tā kā testējām nr3, tad sapratu, ka tomēr tagad vislabākās ir nr4. Uz nakti uzliktās autiņbiksītes pa muguru tomēr izlaida šķidrumu ārā, taču te pie vainas ir izmērs. Tāpat arī bērns aktīvs. Taču pa dienu liktās autiņbiksītes nepievīla. Kaut gan īpašu atšķirību ar Premuim nemanīju. Arī uz tausti neko nemanīju. Tikai to, ka iekšā ir zilais slānis.

Bet par šīm es nemāku īsti vairāk neko teikt, jo īpašu atšķirību nemanīju, salīdzinot ar Premuim.

Mīnuss bija: Pirmās autiņbikses liku uz nakti. Diemžēl no rīta pamanīju, ka meitiņai rāpulītis ir mitrs! Līdz šim lietojām Premuim parastos un nekādas problēmas nebija. Iespējams, ka vaina ir tajā, ka tikko pārgājām uz Nr 4, bet testējām Nr3. Kaut gan nedomāju, ka divās dienās var būt tāda atšķirība.

No tām, ko ikdienā lietojam - Godīgi – atšķirību nemanīju, bet alerģiskas izpausmes šīs autiņbiksītes arī nerada.

Kopumā visas autiņbiksīšu labās īpašības - uzsūktspēju, materiālu kvalitāti, autiņbiksīšu fomu, dizainu, noformējumu, zīmējumus vērtēju ar ļoti labi!

Paldies Māmiņu Klubam par lielisko iespēju notestēt šīs Huggies autiņbiksītes! 

Milzīgs paldies!

Aab

 

1

ONLINE TV: videosaruna ar pediatri Annu Birku par mazuļa vasaru