Hip hip, urrā- Superbēbim Katei 2 mēneši!

Hip hip, urrā- Superbēbim Katei 2 mēneši!

22. Sep 2011, 22:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bēbīšu nedēļas. 8. nedēļa.

 

Hip hip, urrā!!! Katei šodien liela diena, Katei šoden 2 mēnešu jubileja! Par godu tai tiks apēsta kaudze ar mandarīniem  :)

 

Tā kā Katei šonedēļ ir arī vārda diena, tad par godu visām svinībām mēs rīkosim svētkus, kur visi radiņi vares Kati apsveikt. Sestdien arī nākamā raudzību ballīte..tā kā mums ir diezgan aktīvs un rosīgs laiks! Tuvākajā laikā Katei atkal plānota fotosesija. Katru mēnesi Kate tiek safotografēta fotostudijā, lai tad, kad viņa būs paaugusies, var redzēt, kā viņa pati ir augusi.

 

Kate vakar pirmo reizi apvēlās no muguras uz kreiso sānu. Esmu arī ierīkojusi spēļu laukumu uz grīdas, kur Kate tiek likta. Neaizraujos ar rotaļlietām, bet piedāvāju meitiņai dažādu veidu lupatiņas un bumbu – lai iepazīst tos. Pirmajā brīdī Kate bija pārsteigta par grīdu. Tik plaša pasaule!  Bet tad viņa iejutās un bija dikti priecīga. Tā nu es tagad ar meitiņu katru dienu varēšu rotaļāties. Kate arī ir iesākusi skaļi „runāt”. Tad gan man, gan Arvīdam smaids līdz ausīm un, protams, pašai Katei ar!

 

Brīvdienās atkal paspējām aizlaisties no mājas prom, atstājot mazo ar omi. Ar Arvīdu aizbraucām uz kapiem nolikt svecītes svecīšu vakarā un apmeklējām „Staro Rīga”. Bija tik jauki pastaigāt pa naksnīgo pilsētu, lai arī laiks bija drēgns. Somēnes man beidzas aktīvais mācību periods, kad jāsēž lekcijās,  jo sākas sesija. Tad nu izmantoju mirkļus, kad Kate guļ pa dienu, lai pamācītos. Ne vienmēr tas izdodās, jo mazajai šad tad patīk visu dienu darboties un pievērst uzmanību.

 

Šonedēļ Kate apmeklēs ārstu, lai nosvērtos un nomērītos, kā arī saņemtu poti. Ar Arvīdu atkal rīkojam mazu minēšanas sacensību – katrs min, cik gara un smaga meitiņa varētu būt. Kate šomēnes ir paaugusies, to manu pec pirmajām drēbītēm, kuras jau neder. Un smagāka ar palikusi. 

 

Šķiet, ka tagad esmu apzinājusies to, ka esmu mamma visforšākajai – manai meitiņai un to, cik ļoti viņu mīlu!

 

Seko līdzi Superbēbim Māmiņu Kluba TV raidījumā, svētdienās, kanālā TV3, plkst.08:10!

23. Nov 2010, 22:41

Sveicieni mazajai puķītei🌷

saulux10 saulux10 23. Nov 2010, 12:48

sveiciens mazajai princesei😀
mīļas bučiņas uz viņas mzajiem mīļajiem vaidziņiem 😉