Heisā, hopsā- dāvanu laiks ir klāt!

Heisā, hopsā- dāvanu laiks ir klāt!

19. Jun 2012, 09:26 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Ja uz vāka bildītes redzi dāvaniņu, tad zini- laiks apdāvināšanai Māmiņu Klubā!

 

Nu jau sveicam jūs pēdējā augusta dienā, tādējādi pieliekot it kā daudzpunkti vasarai, gaidot krāsaino rudeni un jau balto ziemu (ehh, neticas, ka ziema tik tuvu jau).

 

Bet nu pie atbildīgajiem darbiņiem- dāvināšanas prieka :)

 

Apdāvināšanos gribētu sākt ar māmiņas-reportieres rakstu! Sveicam saulux10 Tavu meitiņu ar iesoļošanu 1 gadu veco mazuļu pulkā un par tik izsmeļošu reportāžu dāvinām Tev Essex krēmu!

 

Vēlamies apdāvināt ar Zvaigzne ABC grāmatu "Padziedāsim jautras dziesmas" māmiņu princesiminci, kura aicinājā aizdomāties par vecāku vaļasprieku pēctecību bērnos.

Par grāmatu vairāk lasi šeit!

 

Padziedāsim jautras dziesmas! aicina šis dziesmu krājums un piedāvā daudz izsenis pazīstamu ziņģu, romanču, balāžu, tautas dziesmu un vienkārši iemīļotu dziesmu tekstus, sakārtotus 12 nodaļās:

• Latvju patriotiskās dziesmas
• Dzīru un viesību dziesmas
• Studentu dziesmas
• Karavīru, mednieku un jūrnieku dziesmas
• Mīlas un dabas dziesmas
• Sērīgās ilgu dziesmas
• Ārijas un romances
• Modernie šlāgeri un kuplejas
• Rotaļu un deju dziesmas
• Populārākās tautas dziesmas
• Jāņu dziesmas
• Zobgalības un apdziedāšanās dziesmas

Dziesmu izlases īpašā vērtība ir pilnīgie dziesmu teksti. Tie sagādās dažu labu jautru un pārsteiguma pilnu mirkli kā ziņģētājiem, tā klausītājiem, jo daudzu populāru dziesmu vārdi līdz mūsdienām saglabājušies tikai daļēji.

 

Recepšu klāstu arvien papildina minniite, tāpēc šajā reizē vēlamies viņai dāvināt Zvaigzne ABC grāmatu "Šitakē - dziedinošā sēne", iedvesmojot arvien jaunām receptēm!

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

 

Šitake ir viena no vērtīgākajām sēnēm, ko izmanto Austrumu virtuvē. Tradicionāli uzskata, ka šitake aktivizē imūnšūnas, tautas medicīnā to jau sen lieto pret saaukstēšanos un bronhu iekaisumu. Mūsdienu pētījumi ir pierādījuši, ka sēne pazemina holesterola līmeni asinīs, pasargā asinsvadus no pārkaļķošanās, novērš sirds slimības, noder imūnsistēmas stimulēšanai un organisma spēju stiprināšanai cīņā ar audzējiem, vīrusu infekcijām un hroniska noguruma sindromu. Kā rāda pētījumi, šitakes lietošana uzturā sekmē arī radioaktīvo vielu izvadīšanu no organisma.

Šī grāmata ved lasītāju vitālā ceļojumā pa šitakes sēnes – pasaulē atzītas delikateses – ārstniecisko īpašību labirintiem.

 


Īpaši jaukā idejā, kā izklaidēt pirmsskolnieku, dalījusies pirmsskolas klubiņa vadītāja rolly. Sveicam Tevi ar CCS Foot Spray!

Nedēļā vairākas reizes  savā ikdienā ļauj ielūkoties Jaundzimušo bēbīšu klubiņa saimniece ulula! Par uzdrīkstēšanos atklāt vairāk par savu ikdienu dāvinām Sanosan pūderi mazajam dupsītim!

 

 

ARĪ TURPMĀK IESŪTIET ZIŅAS,SAVUS STĀSTUS ŠEIT!

Ierosinājumiem, kritikai, vēlmēm gaidīšu vēstules uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Kristīne

 

Kā ierasts pēc dāvaniņām gaidīšu mēneša laikā līdz 30.septembrim Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 31. Aug 2011, 20:06

Prieks,ka noder!

saulux10 saulux10 31. Aug 2011, 11:24

sveiciens čaklajām meitenēm un paldies par krēmiņu 😉 🌷

31. Aug 2011, 10:20

Sveicu🌷

princesemince princesemince 31. Aug 2011, 07:53

o, super! paldies 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 31. Aug 2011, 06:56

Apsveicu ! 🎉
Grāmatiņa liekas,interesanta. Paldies! 🌷