Gaidot Jāņu dienu

Gaidot Jāņu dienu

11. Apr 2011, 11:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā nedēļā var teikt tā- te darba diena, te jau klāt brīvdienas. Un patiešām. Jau pēc 2 dienām līgosim un svinēsim Jāņus! Bet pirms tam kā ierasts ielūkosimies, kuras māmiņas pa iepriekšējo nedēļu ir sapelnījušas dāvanas!

 

Vasara dara savu un iepriekšējā nedēļa nebija tik ražena kā iepriekš, bet mēs vienmēr priecājamies par jauniem padomiem, ieteikumiem, dalīšanos pieredzē, gardām receptēm, reportāžām no interesantiem pasākumiem un blogiem par jūsu dzīvi!

 

Nu, ko nedēļa atkal jau pagājusi un laiks rezumēt sasniegumus! Kā ierasts, apdāvināsim vienu pašu aktīvāko māmiņu un pārējās saņems dāvanas pa nominācijām!

 

Ārpus konkurcences ir Sarunas, kur DVD katru nedēļu saņem māmiņa, kura aktīvāk iesaistījusies. Iepriekšējā nedēļā tā bija Natālija Rogova!

2

 

Pati, pati aktīvākā iepriekšējā nedēļā bijusi māmiņa Natālija Rogova jeb taschinka. Viņa saņem ielūgumu uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu pēc izvēles.

 

Par superīgo ideju- baseinu uz balkona- grāmatiņu "Ansītis un Grietiņa" saņem māmiņa Indra Pētersone jeb ipindripa.

 

Īstās reportieres iepriekšējā nedēļā bijušās veselas 2 - māmiņa Zaiga Pizika un Anna Kovaļčuka! Katra no viņām saņem arī dāvaniņu!

Māmiņa Zaiga saņem grāmatu "Ko es daru?"

 

Savukārt Anna saņem Johnson's Baby dāvanu maisiņu!

 

Vēl vēlamies izcelt māmiņu Inesi Skuju, kura iepriekšējā nedēļā iesūtīja 2 rakstiņus par mazuļa ēdināšanu un dalījās pieredzē, kā viņa baro savu mazo. Par to, Inese, Tu saņem mitrās salvetes no Huggies! Tās taču vienmēr noder, vai ne?

2

 

Atgādinām, ka nominācijas katru nedēļu var mainīties, tā kā esi aktīva par dažādām tēmām!

 

Tas arī šonedēļ viss! JA Tev ir ieteikumi, kādās nominācijās vēl dalīt dāvanas katru nedēļu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Tiekamies nākamajā nedēļā!

 

Pēc visām dāvanām ierasties Māmiņu Klubā līdz 21.jūlijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas). Ielūgumus uz Māmiņu Kluba lekcijām lūgums izmantot līdz 21.septembrim!

 

Ar mīļiem sveicieniem,

Māmiņu Kluba portāla redaktore Kristīne

 

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

Muuna Muuna 22. Jun 2010, 10:57

Jā, rolly
es arī lasīju ar prieku.. Es laikam zinu, kas Tev attur - dažs labs strīds, vai ne? Bet es Tavā vietā neņemtu pierē. Galu galā mēs neesam nākuši šajā pasaulē, lai izpatiktu kāda vēlmēm. Padomā, Artusam būs tik daudz lasāmgabalu par sevi, kad viņš būs liels, jo mūsu rakstiņi ir kā bērna dienasgrāmata 😀

22. Jun 2010, 00:24

Gluži kā draugos.lv bilžu apskates statistika😃 Laba doma!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 21. Jun 2010, 22:28

Paldies par pārdomām!

Es jau vienmēr mēģinu aicināt un uzrunāt jaunās māmiņas, piesolot balviņas,bet tā tas kkā pajūk īsti nemaz nesācies.. Jā, es arī par tiem komentāriem domāju, ka gribas iegūt kādu atzinīgu vārdu par to, ka darbs tiek novērtēts un atbalstīts!

Vairāk komentēsim un iesaistīsimies!

21. Jun 2010, 20:17

Paldies, Kristīne! 😀

21. Jun 2010, 20:17

Es esmu vienreiz nobalsojusi par kādu rakstu konkursam :p

21. Jun 2010, 19:20

mani tā poga neuzrunā😃😃

21. Jun 2010, 19:19

Vajag laikam kaut kā izvest mācību stundu par to maģisko balsošanas pogu😃DD

21. Jun 2010, 19:17

jā par tiem komentariem ir divas puses,pierakstīt cik forši vai man patīk-tas jau arī liekas ir stūlbi,ja ir ko rakstīt tad jau katra arī kaut ko raksta!!

Un par to pogu es visspār vienmēr aizmirstu,nevienu reizi vel neesmu nobalsojusi,pat konkursa stāstus😀

21. Jun 2010, 19:11

Muuna, piekrītu Tev par komentiem - mēs katra gribam, lai mūsu rakstus komentē pēc iespējas vairāk 😀 Bet no otras puses - ja cilvēkam par šo tēmu nav īsti ko teikt, tad rakstīt komentāru tikai tāpēc, lai būtu kaut viena atsauksme?

21. Jun 2010, 19:09

Piekrītu Muunai , jā vajag atbalstīt ar komentāriem tā vismaz var novērtēt , ka kāda mamma dalās ar savu pieredzi un idejām😀 Jo ja nav neviena komentāra , tad noteikti liekas , ka iesūtītais raksts nekam neder!

21. Jun 2010, 19:06

Par rakstiem, kuri piedalās konkursā var balsot zem titulbildes ar bogu balsot!!!Par pārējiem rakstiem laikam nevar balsot!

21. Jun 2010, 18:52

kā īsti var balsot par rakstu? neesmu pamanījusi 😀

Muuna Muuna 21. Jun 2010, 18:50

Man arī prieks par aktīvajām māmiņām, tomēr man šķiet, ka vajadzētu vienai otru vēl vairāk atbalstīt, bet ne ar balsošanu, bet ar komentēšanu. Varu iedomāties, kā jūtas māmiņa, kas sagatavojusi savu pieredzi vai stāstu, bet zem tā nav neviena komentāra. Tad droši vien šķiet, ka tas nevienu neinteresē. Un arī mani reizēm ir pārņēmusi šī sajūta, kad vēlos mest mieru kaut ar māmiņu klubu esmu kopā nu jau gadu. Protams, viss atkarīgs no satura, tomēr neesam visas mēs literātes, un to arī nevar prasīt, toties gribam būt aktīvas un tas ir pozitīvi. Tāpēc aicinu visas māmiņas būt aktīvākām un atbalstīt aktīvās māmiņas, lai viņas sajūt, ka ir vajadzīgas 😉 Es arī cenšos 😀

21. Jun 2010, 18:44

Es jau neko nesaku, ka slikti ka pazīst viena otru😃 Man jau arī ir pazīstamas dažas mammas😀 Tas tik priecē jauni kontakti. Bet lai tikai tāpēc es balsotu ...nu nezin gan😃

21. Jun 2010, 18:33

Man personīgi neliekas, ka balsošanas sistēma konkursiem darbojas? Radies iespaids, ka balso pazīstamās mammas viena par otru nevis par to ka raksts ir interesants ar ko saistošu? Iespējams es kļūdos😉

21. Jun 2010, 18:29

Jā aibuliite tavs ierosinājums ir labs , tad varbūt arī kāda jaunā māmiņa iesūtītu kādu savu rakstiņu?

21. Jun 2010, 18:18

Sveiciens čaklajām māmiņām rakstītājām! 😀
P.S. piekrītu Rebekijai un Cīrulīšiem3, ka rakstošo māmiņu varētu būt vairāk 😀 Kristīnei jāizdomā kāda balviņa arī par debiju, lai iedrošinātu tās, kas varbūt grib, bet baidās iesūtīt rakstus 😉

21. Jun 2010, 17:55

rebekija tomēr piekrītu, ka gribētos vēl kādu māmiņu , lai ko iesūta ?😉

21. Jun 2010, 17:54

rebekija nu nav jau tā ka katru nedēļu visu laiku vienas un tās pašas mammas😃 Kādu reizi esmu arī es😃 tad jaunā MK māmiņa seskuciene😀 ik pa laikam ko iesūta! Tagad arī Natālija Rogova jeb taschinka. Tomēr ir dažādība!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 21. Jun 2010, 17:52

Es, Rebeka, esmu pamanījusi, ka vārdi mēdz mainīties un arī jaunās reizi pa reizei parādās 😀

1 2