07.05 10:00-15:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 3
Ja Lieldienās savu ģimeni vēlies iepriecināt ar ko sevišķu, pagatavo Pashu! Teiksi, ka esi to pasniegusi jau agrāk? Tad ieskaties portāla www.sieviesuklubs.lvfotopadomā – tur uzzināsi, kā pagatavot Pashu ar bērzu sulu, sorbertu zemeņu – bazilika mērcē!
Pashu dēvē par Lieldienu ēdienu, un ne velti! Pirmkārt, tā izskatās cēli un svinīgi, un otrkārt, Lieldienas ir laiks pēc gavēņa, kad varam atļauties baudīt ēdienus, kas gatavoti no produktiem, no kuriem gavēņa laikā ierasti atturas.
Šoreiz tev piedāvājam īpašu un oriģinālu Lieldienu Pashas deserta recepti, ko speciāli Sieviešu Klubam atklāj restorāna „Ostas Skati” šefpavārs Nauris Galejs.
{fotoblog:}
Līva Zaksa, www.sieviesuklubs.lv
Foto: Līva Lielmane