Cik bieži Tava bērniņa tētis paliek ar bērnu vienatnē?

Cik bieži Tava bērniņa tētis paliek ar bērnu vienatnē?

10. Jun 2012, 16:02 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Globāli visus tēvus var iedalīt divās kategorijās: tie, kuri baidās palikt vienatnē ar bēbīti, un tie, kuri tiek galā ar pienākumiem labāk kā mammas.

 

Piedzimstot pirmajam bērniņam, nebija problēmu man doties uz skolu un Danielas tētis palika ar viņu divatā mājās,bet tagad, kad drīzumā piedzims vēl viens bēbītis, rodas bažas, kā tētis tiks galā ar diviem rakariem :)

 

Vai Tava bērniņa tētis bieži paliek ar bēbīti vienatnē?

 

Kristīne

25. Aug 2011, 09:12

Mums tētis pavada ļoti daudz laika ar mazo peli 😀 Jau kopš dzimšanas. Es uzreiz pēc dzemdībām turpināju mācības augstskolā, tad nu tētis katru 6dienu paliek uz visu dienu ar mazo. Arī vakaros kā atbrauc, uzreiz pie mazās skrien. Un tā no dzimšanas līdz pat mūsu 1,3 gadiem 😀

taschinka taschinka 25. Aug 2011, 08:38

Man bija līdzīgi,ka pirmais ar dēlu iepazinas vīrs,arī pēc ķeizera.Arī pirmos autinus un pirmo pudelīti dēlam iedeva tētis.Visas dienas,ko pavadījām slimnīcā tieši tētis aprūpēja dēlu.
Un laikam tādēļ,ja tētis gāja prom,tad dēls raudaja,bet manu aiziešanu gandrīz nemanīja.

princesemince princesemince 25. Aug 2011, 08:00

bija viens mirklis pirmajā dzīves gadā, kad tētis mazāk ieinteresēti palika ar bērnu divatā. nebija tā, ka nepalika vai atteica, vienkārši jutu, ka paliek nelabprāt. tas bija nedaudz grūts laiks mums abiem, jo bērns slikti gulēja un nomoda laikā bija ļoti kašķīgs. domāju, vaina bija tajā, ka abiem nervi uzvilkti, ne mainījusies attieksme pret bērnu.
kopumā jāsaka, ka vīrs nekad nav pateicis kategorisku "nē!", ja palūdzu pieskatīt bērnu.

taschinka taschinka 25. Aug 2011, 07:25

Tā kā vīrs strādā,bet es nē,tad attiecīgi es vairāk pavadu laiku ar dēlu.Bet,kad ir vajadzība atstāt dēlu ar tēti,mani tas neuztrauc,jo zinu,ka viņiem iet jautri.