Būt aktīvai ir forši!

Būt aktīvai ir forši!

28. Mar 2012, 10:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Būt aktīvai ir patiešām forši, tā ir ne tikai iespēja daudz ko jaunu, interesantu pastāstīt citiem, bet arī daudz ko uzzināt pašai. Un vēl - tā  ir lieliska iespēja tikt pie feinām dāvaniņām!

Bērnu audzināšana ir ne tikai skaistākais, bet arī grūtākais darbs pasaulē. To pilnībā apliecina arī Geites stāsts par to, kā tas ir, kad mamma ir mīļmantiņa. Viegli nav, piekritīsiet taču, vai ne?

Geite, paldies par to, ka esi drosmīga un runā arī par tēmām, kas skar daudzas māmiņas.

Tev dāvanā tiek Zvaigznes ABC grāmata "Naudas koks"!

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

Vienmēr priecājamies par to, ka no lasītājām pārtopat laika gaitā arī par rakstītājām! Te nu jāuzsver Amazone4 iesūtītais stāsts par to, kā viņa tika pie 3 burvīgiem savas dzīves vīriešiem !

Amazone4, paldies un ceram arī turpmāk saņemt kādu tavu stāstiņu!

Kā dāvaniņa pie tevis lai ceļo NUK mācību krūzīte.

Nuk Active Cup mācību krūzīte/pudelīte (Limited Edition) ar lateksa snīpīti, mazuļiem no 12 mēnešu vecuma, 300ml

Mazuļi aug neapturami ātri, to apliecina katra bildīte, katrs teikums, kas atrodams daudzos jūsus stāstos, kas pauž jūsu prieka asaras, jo mazulis atkal ir iemācījies ko jaunu. Šajā reizē par to, ka ar asarām pirmais gads jau cauri, par meitiņas pirmo gadiņu pastāstīja Minisirsnina.

Minisirsnina, paldies Tev liels par to, ka pastāstīji mums tik daudz interesantu lietu par savu mazo meitiņu, ko vispār nu jau var saukt par lielu jauno dāmu!

Tev kā dāvaniņa tiek Māmiņu Kluba DVD "Bērnu emocionālā audzināšana"!

Uzdot jautājumus citām māmiņām, tā ir viena no daudzajām portāla sniegtajām iespējām. Tā nu cītīgi, sekojot māmiņas Lauras dzīvei nu jau divu meitiņu māmiņas statusā, ne tikai atbildam uz viņai interesējošiem jautājumiem, kā, piemēram, - vēdergraizes zīdainim - ko darīt lietas labā?, bet arī pašas daudz ko iemācāmies.

Bebriishi, paldies par aktīvu dalību portālā!

Arī tev tiek NUK mācību krūzīte!

Nuk Active Cup mācību krūzīte/pudelīte (Limited Edition) ar lateksa snīpīti, mazuļiem no 12 mēnešu vecuma, 300ml

Dzemdības ir process, kura rezultātā uz visiem laikiem tiek izmainīta mūsu dzīve, jo pasaulē nāk bērniņš. Ir patiess prieks lasīt citu māmiņu pozitīvos, jaukos, emocionālos dzemdību stāstiņus. Šoreiz īpaši uzsvērsim Tiktok stāstiņu par to, ka sapņi piepildīsies..  

Tiktok, paldies par to, ka dalījies ar mums šajā skaistajā, intīmajā mirklī!

Tev tiek dāvaniņa no Johnsons Baby  - autiņbiksīšu zonas krēms!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 27.marta līdz 27.aprīlim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.

Un Jūs vēl šaubījāties?

Būt aktīvai taču ir patiešām forši!

Uz tikšanos pēc nedēļas!

Kristīne