Brīdis pirms lielajiem darbiem

Brīdis pirms lielajiem darbiem

15. May 2011, 16:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubam šo septembri paliks jau...6 gadiņi! Tas ir tāds riktīgs pirmsskolnieka vecums! Ja tā atceras, cik gan daudz esam pārdzīvojuši un visādas interesantas lietas darījušies, tad šķiet, ka laiks tomēr ir paskrējis vēja spārniem!

 

Mani bērni ir izauguši ar Māmiņu Klubu. Kad iesākām šo projektu, tad mazajam bija tikai gadiņš. Šo septembri jau uzsāks skolas gaitas. Vienā skolā ar savu divgadīgo, mazo brālīti,kurš turp dosies uz savu bērnu dārzu.

 

Māmiņu klubā gandrīz kā skolā var sajust visas sezonas - te jau klāt augusts, jāsāk filmēt jaunā TV raidījumu sezona, tikai šoreiz 1 raidījumā vietā jāsarūpē veseli 3! Sākās bērnudārzu adaptācijas laiks, un jāsteidzas ar rakstiņiem palīgā un psiholgu padomiem, lai pirmās dārziņa dienas nepārvērstos milzīgās asarās..

 

Un skat, jau pavisam drīz klāt Ziemassvētki, ar koncertiem, pasākumiem, eglītēm. Tad jau pavasaris ar Lieldienām un Mātes dienu, un atkal Jāņi...:)

 

Tādā lielā skrējienā, pa vidam ar ātri ātri augošiem bērniem, kas tikko bija maziņi un nu jau ies skolā...

 

Māmiņu klubā var just, kā kūsā dzīve! Tik daudz ģimeņu stāstu, mazuļu vasaras piedzīvojumu, tik dzīvespriecīgi jūs visi esat, neskatoties uz grūtībām un ikdienu, kas nemaz nav tik viegla kopā ar mazajiem.

 

Man ir milzīgs prieks, ka jūs esat tik ļoti cerīgi un tik atvērti saviem bērniem! Tas ir īsts bērnu kults, ko jūs radāt un tas ir labi, jo tikai tur arī ir nākotne un vērts ieguldīt pavisam droši!

 

Man jāsaka milzīgs paldies arī Māmiņu kluba lielākajam draugam un atbalstītājam visus šos gadus, no pašiem pirmsākumiem  - Huggies:) Bez Huggies nebūtu iespējams ne uzfilmēt tik ierastos svētdienas rītus, ne veidot tik dinamisku interneta portālu, ne organizēt brīnišķīgus pasākumus. 

 

 

5

 

 

Paldies visiem tiem 24 cilvēkiem,kas stāv aiz Kluba veidošanas durvīm! 

 

Paldies arī jums visiem! Lai jums ārkārtīgi jauka šī diena un tiekamies jaunajā sezonā jau pēc dažām nedēļām, augusta vidū!

 

 

Sandija, Māmiņu kluba vadītāja Baltijas valstīs

27. Jul 2010, 01:22

Man arī ir jāsaka lielum lielais paldies Māmiņu Klubam un Tev Sandija par tik sirsnīgu un jauku portāla izveidi un raidijumu, kas palīdz un priecē jaunos un ne tik jaunos vecākus. 🌷 😀 Esmu tagad pozitīvā nozīmē "kritusi atkarībā" Tagad mani rīti sākas ar MK portāla apskatīšanos nevs kā ierasts ar draugiem😃 Portāls mani aizraij ar savu informācijas dažādību un katra mamma var atrast sev interesejošo arī es😃 Tā tik turpināt!😉