Bijām pirmie fotogrāmatu izgatavotāji

Bijām pirmie fotogrāmatu izgatavotāji

30. Sep 2011, 23:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Picture Happy savu darbu uzsāka pirms trīs gadiem, piedāvājot foto bilžu mīlētājiem ne tikai foto izdrukas, bet arī fotogrāmatas. Trīs gadu laikā piedāvājuma klāsts ir būtiski paplāšinājies. Jautājam Picture Happy ekspertiem Gintai Stazdiņai un Mārim Āķītim, kā radās ideja par uzņēmuma veidošanu un kādi ir nākotnes mērķi.

 

Mums ļoti patika pašiem fotografēt un attīstīt bildes, bet gribējām Latvijas tirgum piedāvāt ko pavisam jaunu – fotogrāmatas. Tas bija produkts, kuru līdz tam neviens nepiedāvāja. Gribējām, lai cilvēki, attīstot dažādos veidos bildes, gūst patīkamas un pozitīvas emocijas. Tā arī ir noticis, jo redzam tik daudz smaidu mūsu klientu acīs, kad viņi saņem pasūtījumu.

 

No grāmatām mūsu sortiments ir ļoti papildinājies. Tagad varam piedāvāt arī kanvas, personalizētus galda un sienas kalendārus, fotogrāfijas XXL izmērā. Uzņēmumu esam veidojuši no nulles. Šobrīd mums ir ļoti daudz domu un ideju, kā attīstīties tālāk. Gribam ieviest daudz ko jaunu, lai klienti var iepriecināt viens otru, dāvinot personiskas dāvanas, nevis bezpersonisku lietu, kas ir nopērkama visos lielveikalos.

 

Drīzumā Picture Happy varēs izveidot jaunus fotogrāmatas veidus. Plānojam ieviest arī kartītes, kuras sūtīt draugiem un paziņām uz svētkiem. Drīzumā pie mums varēs izveidot arī skolu gada grāmatas. Mūsu mājas lapā būs sagataves, kurā katra klase varēs veidot savu personalizētu gada grāmatu.

 

Ideju tiešām tuvākajai nākotnei ir ļoti daudz.

 

Picture Happy attīstās, lai savus klientus vēl vairāk iepriecinātu. Šobrīd esam kļuvis arī starptautisks uzņēmums, jo mūsu produkciju var iegādāties un pasūtīt arī Lietuvā, stāsta Ginta un Māris no Picture Happy.

 

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Kādus foto pakalpojumus tu labprāt izmantotu?

 

 

 

Papildus informācija www.picturehappy.lv.