Balviņas aktīvajām portāla iemītniecēm!

Balviņas aktīvajām portāla iemītniecēm!

26. Jan 2012, 00:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Tieši tā, mēs visas te esam iemītnieces, vai ne? Tu vēl šaubies? Paga.. Parunāsimies! Kas ir mītne? Vieta, kur dzīvot, vieta, kur atrasties, vieta, kuru saukt par savējo (un tā varētu turpināt). Tātad - Māmiņu Klubs.

 

Un - iemītnieks ir katrs, kas te dzīvo, atrodas, sauc šo vietu par savējo. Tagad Tu droši vien vairs nešaubies, arī Tu esi portāla pilntiesīga iemītniece. Un pat, ja zemāk esošajā sarakstiņā neredzēsi šoreiz savu vārdu, gribam, lai zini - ja vien kādreiz esi iesūtījusi kaut vienu rakstiņu, arī par to mēs ļoti, ļoti priecājamies, jo mums katra Tava aktivitāte ir svarīga! Portālu veido kopums, un kopums sastāv no katra raksta, katra viedokļa. 

 

Un, ja runājam par viedokļiem, tad diezgan atšķirīgi viedokļi bija lasāmi pie Minniites pārdomu pilnā bloga, kurā izskan aicinājums - Neskaud otra laimi, bet esi pats savas laimes kalējs! Mēs visas zinām, ka domām nav obligāti vienmēr jābūt tikai un vienīgi pozitīvisma apvītām. Mēs esam tikai un vienīgi cilvēki, un ir normāli, ka tieši tā arī jūtamies - dzīvi un jūtīgi pret apkārt notiekošo.

Minniite, paldies par pārdomām! Tev kā dāvaniņa tiek Zvaigznes ABC grāmata "Dekupētas dāvanas":

 

Dekupētas dāvanas

Dekupāža ir vienkārša, bet ļoti radoša nodarbe, ar kuras palīdzību parastām, ikdienā izmantojamām lietam var piešķirt stilīgu, neikdienišķu izskatu. Šīs grāmatas mērķis ir detalizēti – soli pa solim – aprakstīt dekupāžas procesu un iedvesmot jūs radošam darbam. Ievaddaļā sniegts vispārējs darba gaitas apraksts dekupāžai uz koka, audekla, tekstilizstrādājumiem un stikla, kā arī piedāvātas idejas dekupējuma izkārtojumam uz priekšmeta.

Vairāk par grāmatu lasi TE!

 

Tad vēl jāsaka paldies Luidzi, kas pievērsa mūsu uzmanību sava bērna kādreiz izteiktajiem, atšķirīgajiem, pašizdomātajiem vārdiem! Ja arī Jūs vēl nezināt, kas ir Čiuvčenets, ieskatieties atbildē, kas atrodama rakstā!

Luidzi, paldies liels! Tev tiek ielūgums 2 personām uz Dzejtaureni 04.02.

 

Bērni un lielie bērni tiek aicināti uz muzikālu zīmējumu dejas izrādi.

Bērniem pasule ir lielāka. Tādēļ svarīgi ir skatīties un ieraudzīt, klausīties un dzirdēt. Priekšnesumā kustība, tēli, ēnas un mūzika veidos dzejas pasauli.

Vairāk par Dzejtaureni lasi TE!

 

 

 

Kā arī vēl vienu paldies sūtām Loveinitalia tieši Tev! Paldies par to, ka padalījies ar mums stāstā par savu darbu! Tas mums visām ļāva Tevi iepazīt vēl tuvāk!

Pie Tevis lai ceļo Pūķa gada magnētiņš un burbuļpūšamais jautrākai ikdienai! 

 

Nu ko...

Nodomājāt, ka tas arī viss?

 

Nekā nebij'! Mēs taču solījām - šodien tiek apbalvot arī kāda no Māmiņu Kluba reportierēm ar pārsteiguma balviņu! Un tā ir - Ievukitis, kas mums pastāstīja, kas tā tāda Vispasaules sniega diena Siguldā!

Ievukitis, paldies liels Tev par interesanto, sniegoto blogu!

Tev tiek Zvaigzne ABC grāmata "Man patīk rotaļas!":

 

Man patīk rotaļas
Info par grāmatu meklē TE!

 

Mīļās portāla iemītnieces, Jūs visas katru dienu veicat fantastisku darbu - audzinat, auklējat, mīlat un strostējat, čubinat un bužinat (un vēl un vēl un vēl) savus mīļos bērnus un tāpēc allaž esam priecīgi un patīkami pārsteigti par to, ka atrodat laiku arī par šo te darbu arī mums!

 

Lai Jums viss izdodas!

 

Kā ierasts gaidīsim pēc balvām Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:00 līdz 25.februārim!

 

 

Līdz nākošajai reizei,

Kristīne