Ar Māmiņu Klubu cauri vasarai

Ar Māmiņu Klubu cauri vasarai

26. Mar 2011, 10:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākusies Latvijai tipiska vasara- te lietus, te saule, bet dažas lietas paliek nemainīgas- nedēļas aktīvās tiek apdāvinātas katru nedēļu!

 

"Man nepaiet ne diena, kad neesmu ienākusi Māmiņu Kluba mājas lapā," tā pagājušajā nedēļā man atzinās kāda māmiņa. Protams, ka ir prieks par jūsu aktivitāti, par jūsu pārdomām, par jūsu iesūtītajiem darbiņiem, par jūsu veikumu, jo ir taču vasara un daudzi brīvo laiku pavada ārpus telpām, nevis sēžot pie datora, tāpēc īpaši vēlamies pateikties tām aktīvajām, kuras cauri vasarai dodas kopā ar Māmiņu Klubu, iegūstot jaunus padomus, idejas, ieteikumus un pašas izmanto iespēju iesaistīties!

 

Vasaru atklājot, Māmiņu Klubs ir atklājis arī 2 jaunus projektus- mazuļa veselīgs uzturs, kā arī sākam publicēt informāciju un konkursu par mazuļa pēdiņām un kājiņām. Šonedēļ to papildinās āstu, pediatru, fizioterapeitu ieteikumi. Mēs taču vēlamies, lai mūsu mazuļi būtu veseli un visforšākie, vai ne?

 

Bet nu pie foršākajiem rakstiņiem, ieteikumiem, receptēm no jums, mīļās māmiņas, jeb paziņojam iepriekšējās nedēļas laimētājus!

 

Šajā nedēļā kā ierasts apdāvinām vienu aktīvāko, kas darbojusies Sarunās. Tā šajā nedēļā tā atkal ir  Ilze jeb lusy. Viņa saņem DVD pēc savas izvēles!

2
Kā parasti, kad runa ir par lielākiem darbiem, tad ir TIK grūti izšķirties, kurš tad būtu pelnījis vienu vai otru balvu.
Kā atceramies, 1.jūnijs bija Bērnu aizsardzības diena un arī portālā aicinājām iesūtīt to, kā jūs atzīmējat šo dienu. Tāpēc arī īpašs sveiciens jums, kas kaut ko iesūtīja un parādīja, cik skaisti baloni karājas pie mājas. Māmiņu Kluba DVD pēc izvēles saņem:
- Inese Viesture;
- Aiga Rikmane;
- Zaiga Pizika;
- Julija Ozerska!

5

Altermed baby sejas krēms

Par aktivitāti Altermed baby sejas krēmu un ielūgumu uz Māmiņu Kluba lekciju saņem arī Ilze Ābelīte- Goluba. Veseļojieties un ceram, ka tiksiet ātrāk uz pekām!

2

Par īpaši gardajām receptēm iepriekšējā nedēļā Huggies mitrās salvetes mazā mutes un roku slaucīšanai un ielūgumu uz Māmiņu Kluba lekciju pēc izvēles saņem Olga Elste.
Ielūgumu uz Māmiņu Kluba lekcijām par darbošanos Māmiņu Klubā saņem arī:
- Ieva Cīrule;
- Inga Hartika;
- Liena Spakovska.
Bet nu pie lielajām dāvanām.
Aktīvākā iepriekšējā nēdēļā bija Aiga Rikmane, kura iesūtīja teju 20 rakstiņus. Par to viņa saņem Huggies autiņbiksītes.

1

Savukārt otra aktīvākā iepriekšējā nedēļā bija māmiņa Zaiga Pizika. Viņa savai meitiņai saņem grāmatu "Draugi lauku sētā".

{smallpic:1}

 

Pēc visām dāvanām ierasties Māmiņu Klubā līdz 8.jūlijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas). Ielūgumus uz Māmiņu Kluba lekcijām lūgums izmantot līdz 8.septembrim!

Ar aktīvajām kino skatītājām tiekamies jau šajā piektdienā, bet ar pārējām- uz tikšanos nākamnedēļ!

 

Ar mīļiem un vasarīgiem sveicieniem,

Māmiņu Kluba portāla redaktore Kristīne

 

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

 

Īpašs paldies par dāvanām:


5

 

mamma27 mamma27 08. Jun 2010, 22:37

Paldies!Mums jau viss iet uz labo pusi😀Uz nedēļas nogali jau varēsim doties baudīt vasaru😀

08. Jun 2010, 12:49

Mīļi mīļi sveicieni māmiņām!!!
Bučas Lienītei - malacītis!!!!
😀😀😀

08. Jun 2010, 12:28

Paldies par dāvaniņu un apsveicu arī pārējas mammas😃 Malace Seskuciene!🌷