Aktivitāte tiek atalgota

Aktivitāte tiek atalgota

14. Mar 2012, 15:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Mīļās, marta pašā viducī gribas teikt dažus labus vārdus! Jūs visas esat iedvesmojošas un vienkārši feinas, mīļas māmiņas saviem bērniem, kas, protams, ir pats galvenais. Bet par savām aktivitātēm esat šo to arī nopelnījušas! Sāksim apdāvināšanos!

 

Patīkami apzināties, ka neesam vienaldzīgas pret to, kas notiek ap mums, un te nu gribas uzsvērt Ulula, tieši tevi, sakarā ar māmiņas-reportieres stāstu - Kakainās pavasara pastaigas ir sākušās!

Ulula, mēs ceram, ka Tev izdosies arī parādīt citiem cilvēkiem, ka būt vērīgam un nevienaldzīgam pret apkārtējo pasauli ir vērtīgi!

Tev kā dāvaniņa lai tiek Zvaigzne ABC grāmata "Grega dienasgrāmata":

Grega dienasgrāmata 4. Suņudienas

Vairāk par grāmatu lasi TE!

Paldies par kādas rubrikas atsvaidzināšanu gribam teikt arī dāmai, kas iesūtīja savu stāstiņu par zaļumu audzēšanu. Kura tā bija? Sandrulish!

Sandrulish, liels paldies tev par regulārām aktivitātēm portālā! Tā turēt!

Kā dāvaniņa pie tevis lai ceļo mazs pārsteigumiņš no Johnsons Baby!

Vai arī tu esi sevi pieķērusi, domājam par atgriešanos darbā? Par to, kā tas vispār būs? Kā jutīsies tu? Kā mainīsies ikdiena kopā ar mazuli? Šo svarīgo tēmu aizskāra šoreiz Maijbite.

Maijbite, paldies tev par dalīšanos savās pārdomās ar mums! Tagad tu zini - tu neesi viena savās domās, emocijās! Viss izdosies!

Dāvaniņā tev lai tiek Māmiņu Kluba DVD "Bērnu emocionālā audzināšana"

Un arī rokdarbi pie mums allaž ir lielā cieņā!Ar savu "rozā briļļu" periodu mūs iepazīstināja Arizona. Krāšņie māmiņu darbi ne tkai mūs apbur, bet arī iedvesmo!

Tāpat arī tavi darbiņi, Arizona!

Paldies un dāvaniņā tev tiek ielūgums uz Leļļu Teātra izrādi "Rrrumpel Rrrūķis", kas notiks jau 17.03.!

Vairāk par izrādi lasi Latvijas Leļļu Teātra mājaslapā!

 

Atliek vien piebilst - būt aktīvām ir forši, vai ne?

Meitenes, visām, visām liels paldies par to, ka padarāt mūsu dzīvi interesantāku, saistošāku ne tikai ar jautru bilžu ievietošanu portālā, ne tikai ar piedalīšanos daudzajos konkursos, bet arī ar vienkāršu stāstu iesūtīšanu!

Paldies Jums!

 

Apsveicam un pēc dāvaniņām aicinām nākt pakaļ uz redakciju jebkurā darba dienā no 14.marta līdz 14.aprīlim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs. 

Bet nu gan atvados - 

Kristīne