Aicinām piedalīties Lieldienu konkursos!

Aicinām piedalīties Lieldienu konkursos!

07. Apr 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī Māmiņu Kluba portāls, gaidot Lieldienas, aicina piedalīties dažādos Lieldienu konkursos un laimēt noderīgas dāvanas! Ieskaties, izvēlies,kuros konkursos piedalīties un laimē!

Blogu konkurss: Tā mēs krāsojam olas!

Iesūti stāstu par savām, savas ģimenes interesantākajām olu krāsošanas metodēm, kurām, ideālā gadījumā, būtu pievienotas kaut vai pagājušā vai aizpagājušā gada Lieldienu olu bildes! Mums taču vajag arī uzskates materiālu! 

Būs arī balva: Zvaigzne ABC grāmata "Ilustrētais atlants ar pārsteigumiem".

Piedalīties konkursā vari līdz pat Lieldienām - 9.aprīli ieskaitot (tātad varēsi pastāstīt arī par šogad krāsotām olām un jaunām, izmēģinātām olu krāsošanas metodēm), uzvarētājs tiks paziņots jau 10.aprīlī!

Ilustrētais atlants ar pārsteigumiem

FOTOblogu konkurss: Mazulīša pirmās Lieldienas

Pastāsti un parādi mums sava mazulīša (mazulīšu) pirmās Lieldienas - vienalga, vai tās būtu bijušas pagājušajā gadā, vai aizpagājušā, vai vēl senāk, tomēr prieks taču atcerēties, vai ne?

Konkurss notiek līdz 10.aprīlim ieskaitot!

Māmiņu Kluba simpātija saņems ielūgumu uz Radošo nodarbību bērniem Māmiņu Kluba Vecāku skolā!


Savukārt, populārākais fotoblogs, kā ierasts, saņems DVD pēc izvēles!



Lieldienu recepšu un galda noformējumu konkurss: piedalies un laimē dāvanas

Jāiesūta Lieldienu ēdienu receptes! Tās var būt gan receptes, kurās iekļautas olas visos iespējamos pagatavošanas veidos, gan Lieldienu tradicionālie ēdieni, kas atrodami krāšņās pavārgrāmatās!

Bet, tas vēl nav viss - mēs gribam priecēt ne tikai vēderus, bet arī acis, kas nozīmē, ka atsevišķā kategorijā vērtēsim arī ēdienu noformējumu un galda noformējumu Lieldienu noskaņās! Var taču pagatavot kaut vai salātiņus, ko uz šķīvja var likt zaķīša vai olas izskatā, var uztaisīt olu maizītes, kur no vārītām olām pavasarīgas puķes uzmeistarotas!

Uzvarētāju noskaidrosim 11.aprīlī.

 

Ja vēlies pastāstīt par savām Lieldienām tāpat vien, iesūti savu stāstu šeit!