5 soļi līdz MĀJAS saldējumam

5 soļi līdz MĀJAS saldējumam

15. Jun 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir īstais laiks, lai dotos ģimeniskos izbraucienos un kāpēc gan neapskatīt skaistākās vietas Latvijā?

Jau stāstījām, ka sociālā projekta „Latvijas Dižvietu MĀJAS karte” jeb „Iemīli Latviju ar MĀJAS dižvietām” ietvaros iedzīvotāji ar savu balsojumu no astoņdesmit vietām noteikuši 12 labākās dižvietas Latvijā.Nu laiks apceļot šīs dižvietas, lai katrs apceļotājs saņemtu saldējumu! 

Tikai 5 soļi šķir Tevi no gardā MĀJAS saldējuma! Ieintriģējām? 

Pirmais solis. Dodies ceļojumā pa Latviju un apceļo vismaz trīs no 12 Latvijas dižvietām un nofotogrāfējies pue tām! Fotogrāfijā ir jābūt nepārprotami redzamam dižvietas objektam vai speciālai koka norādei ar uzrakstu MĀJAS DIŽVIETAS, kas izvietotas objekta tuvumā.

12 dižvietu sarakstu aplūko fotoblogā zemāk.

{fotoblog:4551}

Otrais solis.  Savā www.draugiem.lv personīgajā profilā jāizveido atsevišķa fotogrāfiju galerija ar nosaukumu „Man garšo saldējumi Mājas” un jāievieto fotogrāfijas ar vismaz trīs dižvietām, kurās ir skaidri redzams www.draugiem.lv profila īpašnieks.

Trešais solis. Pievieno foto, kur esi redzams dižvietā kopā ar īpašo dižvietas atpazīšanas zīmi. Šādi arī Tavi draugi un pārējie redzēs, esi aktīva ceļotāja pa Latviju.

Ceturtais solis. Sāc sekot "Mājas Leģendas" lapai www.draugiem.lv/latvijaslegendas

Piektais solis. Saņem balvā divus iepakojumus saldējumus MĀJAS! Organizētāji sazinās e-pastā ar sekotāju un apstiprina faktu, ka galerijas īpašnieks saņem divus ģimenes iepakojumus „Mājas”.

Viens dalībnieks akcijas laikā var pieteikt vienu dižvietu tikai vienu reizi. Līdz ar to, ņemot vērā, ka ir 12 akcijas dižvietas, tad maksimālais galeriju skaits ir četras. Katrai nākamajai galerijai ir jānorāda „Man garšo saldējumi Mājas – 2” un „Man garšo saldējumi Mājas – 3”, „Man garšo saldējumi Mājas – 4” un jāuzraksta e-pasts speciālajā akcijas lapā www.draugiem.lv/latvijaslegendas. Akcijas organizētājs reģistrē visus akcijas dalībniekus, tāpēc no draugiem.lv profila nedrīkst dzēst laukā iepriekšējās akcijas galerijas.

Vai nav lieliski? Būsi ne tikai atpūtusies viena, ar ģimeni, bērniem vai draugiem, bet arī par to saņemsi saldējumu, ar kuru veldzēties karstās vasaras dienās!

 

Tagad arī vafeļu konusos ar plombīru un plombīru ar dzērveņu ievārījumu, uz kociņa ar plombīru ar piena šokolādes glazūru un plombīru ar riekstiem un karameli piena šokolādes glazūrā. Kā arī ar jau iecienītām dzērveņu – rupjmaizes kārtojuma, ābolkūkas – kanēļa, konfektes Gotiņa un halvas garšām. 

Dižvietas – tās ir vietas, kur rodas stāsti par Latviju!



www.majaslegendas.lv