2.jūnija Māmiņu kluba festivālā viesus priecēs Lienes Šomases radošā studija

25. May 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu un jauniešu radošā studija ir īpaša studija Latvijā. Studijas dibinātāja/ mūziķe Liene Šomase ir izveidojusi un turpina attīstīt savu metodi ar mūzikas palīdzību kā katram bērnam iemācīties iemīlēt sevi, iegūt pārliecību par sevi, attīstīt un pilnveidot savus talantus plašās pasaules skatījumā.

20180524091342-88559.jpg

Studijā uzņemam visus bērnu un jauniešus vecumā no 2 - 25 gadi.

Kā pati Liene saka: "Mūzika dziedina, atraisa, iedod to pārliecību ikvienam bērnam/jaunietim, kura mums Latvijā ļoti pietrūkst. Dziedāt varam netikai atsevišķi ,bet arī kopā ar ģimeni. Gaidītas ir arī ģimenes kopā ar bērniem uz muzikāli radošajām nodarbībām."

Mēs mīlam mūziku! Esam pozitīvi radošs kolektīvs un mūsu studijā visi bērni ir īpaši un iedvesmojoši. Uzņemam visus bērnus bez iestāj eksāmeniem.

Studija piedāvā – individuālās vokālās nodarbības, dziedāšanu ansamblī, klavieru nodarbības, gitārspēles nodarbības, muzikāli radošās nodarbības ģimenēm, runas mākslu, aktiermeistarības pamatus, skatuves mākslas horeogrāfiju, klavieru nodarbības, ģitāru nodarbības,  kustību teātri. Katra radošā nodarbība papildina viena otru.

Studija piedāvā apmeklēt dažādas meistarklases un radošos vakarus. Mēs mīlam mūziku! Studijas durvis atvērtas visiem bērniem un jauniešiem no visas pasaules.

Vairāk informācijas meklē šeit->>>

20180524091450-56007.jpg