ONLINE TV māmiņu VESELĪBAS konference: videoieraksts

23. Nov 2015, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

17.NOVEMBRA ONLINE TV PROGRAMMA

Māmiņu Kluba Vecāku skola: vieta, kur sagatavoties dzemdībām un audzināt veselus mazuļus

Tiešraides laikā Māmiņu Kluba vadītāja Baltijas valstīs Sandija Salaka atklās, kāpēc svarīgi apmeklēt nodarbības, lai sagatavotos dzemdībām un kā Vecāku skola var palīdzēt izaudzināt veselīgus un laimīgus mazuļus.

Mēs par mammas pienu! Piena bankas veidošana mazulītim: praktiski ieteikumi no krūts pumpa līdz pudelītes izvēlei

Māmiņas piens ir pats labākais uzturs mazulim pirmajos dzīves mēnešos, jo tas satur ļoti daudz mazuļa pilnvērtīgai attīstībai un augšanai nepieciešamos elementus. Labi, ja māmiņai ir iespēja visu laiku būt kopā ar mazuli. Bet ko darīt, ja viņa ir spiesta laiku pa laikam atstāt mazuli kādam pieskatīšanai? Katra mamma var izveidot piena rezerves, kas tiks glabātas "bankā" jeb ledusskapī! ONLINE TV laikā uzzināsi knifiņus,kā veidot piena banku mazulītim.

Dzimumzīmju, ādas jaunveidojumu izmeklēšana un likvidēšana

Dažādi ādas veidojumi kā portvīna plankumi, pigmenti, rētas vai pinņu atstatās pēdas- rada lielu diskomfortu cilvēkam! Kā izārstēties no dermatoloģiskām slimībām, kuras agrāk tika uzskatītas par neārstējamām, atklāsim tieši šajā Online TV raidījumā! 

Pienskābo baktēriju kompleksa nozīme bērna veselībai

Ir iestājies rudens -  pieaug saaukstēšanās, vīrusa un elpceļu saslimšanas. Arī mazajiem pacientiem bieži nākas lietot antibiotikas, kas, kā zināms, nomāc veselīgu zarnu mikrofloru. Dažādu pienskābo baktēriju kompleksu sastāvos atrodami visdažādākie  baktēriju nosaukumi, un tie visi tiek slavēti kā vislabākie un ieteicamākie. Pēc kā lai orientējas bērna vecāki, kā lai izvēlas sev nepieciešamo vai piemērotāko probiotiku? 

Elpceļu veselības veicināšana

Rudens ir īsts saaukstēšanās slimību laiks. ONLINE TV laikā uzzināsi, kā rīkoties, lai nesaslimtu ar elpceļu saslimšanām, kā sevi un savus bērnus pasargāt; vai ir efektīvi ārstēšanos uzsākt ar dabīgajiem līdzekļiem un kādus dabīgos līdzekļus mēs varam pielietot, lai ātrāk atveseļotos?

Māmiņas testē un dalās pieredzē

Māmiņu Klubs ir vieta, kur uzzināt daudz jauna un arī pašām māmiņām pamēģināt ko jaunu. ONLINE TV laikā ciemosies māmiņas, kas šajā rudenī saviem bērniem un ģimenei lietojušas uztura bagātinātājus ar mērķi uzlabot pašsajūtu un veselību. Nu laiks dalīties pārdomās, cik efektīvi šie produkti bijuši!

Patriotiski saldie ēdieni

ONLINE TV nereti viesojas arī māmiņas, lai parādītu kādu gardu recepti. Tā kā tuvojas Latvijas dzimšanas diena, šajā reizē gatavosim patriotiskus saldos kopā ar kādu aktīvo māmiņu.

Pasargā bērnu no cigarešu dūmiem

Pēc ANO Pasaules Veselības organizācijas (PVO) datiem, pasīvā smēkēšana izraisa apmēram 600 tūkstošus nāves gadījumu gadā, kas ir apmēram viens procents no visiem nāves gadījumiem pasaulē.  Pasīvajai smēķēšanai pakļautiem bērniem skolā var būt zemākas atzīmes nekā tās varētu būt, jo ir grūtības koncentrēties. ONLINE TV laikā uzzināsi, kā sevi, savus bērnus un ģimeni pasargāt no pasīvās smēķēšanas.

20151112183521-80262.jpg