Vai tas ir normāli, ka Jūrmalas bērnudārzā Bitīte, var iekļūt cilvēks kura nodoms ir piekaut audzinātāju un viņas dvīņu māsu?

21. Dec 2013, 16:23 divudēliņumamma divudēliņumamma

Ceturdien visu Latviju skāra ziņa, ka Jūrmalas dārziņā Bitīte, ir ienācis kāds vīrieties (alkahola un narkotiku ietekmē) un sācis sist kādu dārziņa auklīti un viņas dvīņu māsu.

Nu bāc Jūrmalas pašvaldība, Jūrmalas domes darboņi kur jūs skataties.

Mans bērns ar nākošo mēnesi sāks iet šajā dārziņā, Majoros kur mēs dzīvojam nav dārziņu no 1,5 gadu vecuma, un privātais ir pārāk dārgs.

Tagad jāsāk pārdomāt, kur skatās pirmām kārtām bērnu dārza vadība, kur ???

Tas nav normāli, ja vajag norīkojiet apsardzi pie durvīm, kas būs tālāk.. Nedod Dievs cietīs bērni, nedod Dievs.

Jā tie ir Kauguri, ne tas normālākais un mierīgākais Jūrmalas rajons, bet tas nav normāli, ka ienāk viens sorry par vārdu idiņš un sāk sist bērnudārza darbiniekus...

 

Sakiet, vai kādreiz esat ar ko tādu saskārušies (ļoti ceru, ka nē) .

http://www.youtube.com/watch?v=VvZLaRdSixc

 

lūk LTV video par šo notikumu.

Man vienkārši gribas iet pie dārziņa vadības un runāt, kas notiek, kas tas par sviestu, ka jeb kurš tipiņš var iekļūt dārziņā. Man šķiet, ka vedot mazo iepazīties ar grupiņu, es pārbaudīšu visu drošības sistēmu.

 

Kassen Badji Kassen Badji 28. Dec 2018, 22:23

Sveiki Mans vārds ir Esther. paldies par manu drauga pieprasījumu, sazinieties ar mani pa e-pastu (estherdomingo38@yahoo.com

Liene Krúza Liene Krúza 21. Dec 2013, 17:21

Es ar esmu par durvim ar kodu,cipu kartinu un visadam ciadam modernam durvim,kur ieksa tiek vienigi vecaki,kuriem ir zinams sis kods.
Kam nav tadu durvju,diemzel ieksa tiek da jeb kurs. ja bija sargs,ka saka un rakstits,tad pie atbildibas jasauc tiesi vins,kapec tiek ieksa iereibusi tipini

21. Dec 2013, 17:05 tigerpelite

nu vot kur viņi bija, kur..

21. Dec 2013, 17:05 MiniAnna

video viss ir pateikts.
Jūrmalā, Bitītē.