Forum Cinemas ielūdz uz Pepsi pirmizrādi ģimenes filmai “Iedomu draugi”

09. May 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kinoteātris Forum Cinemas aicina uz Pepsi pirmizrādi ģimenes filmai “Iedomu draugi”, kas notiks 11. maijā plkst. 12:00, nedēļu, pirms tā oficiāli nonāk Latvijas kinoteātru regulārajā repertuārā. Biļetes uz seansu jau pārdošanā.

Sestdien, 11. maijā, skatītājus Forum Cinemas gaida īpašs seanss visai ģimenei – Pepsi pirmizrāde filmai “Iedomu draugi”, kas noritēs Baltijas lielākajā kinozālē PEPSI. Tematiskā pasākuma lielos un mazos apmeklētājus gaida pārsteigumi, aktivitātes kā arī viktorīnas konkurss ar iepriecinošām balvām.

Ko tad, ja iedomu draugi izrādītos īsti? Filmas galvenā varone Bea atklāj, ka viņa brīnumainā kārtā spēj redzēt citu cilvēku iedomu draugus, kuri palikuši vieni, jo bērni, kas tos izdomāja, nu ir izauguši. Kopā ar kaimiņu no augšstāva (lomā Raiens Reinoldss) viņa nolemj likt lietā savas īpašās spējas, lai palīdzētu iedomu draugiem atrast vietu pasaulē. Filmas scenārija autors un režisors Džons Krasinskis filmas neparasto varoņu – iedomu draugu ieskaņošanai sapulcējis lieliskus aktierus, ilustrējot fantāzijas lielo spēku.

Forum Cinemas piedāvā pirmo iespēju vērot filmu seansos 11. un 12. maijā – teju nedēļu, pirms 17. maijā tā nonāk regulārajā kino repertuārā. Pasākumā filma būs skatāma latviešu valodas dublāžā. Biļetes uz Pepsi pirmizrādi jau pieejamas forumcinemas.lv, Forum Cinemas aplikācijā un kinoteātra biļešu kasēs.

PIRKT BIĻETI->>>