Vai potenciālā zagle?

Vai potenciālā zagle?

19. Nov 2013, 16:36 Banija Banija

Iepriekš jau stāstīju, ka mūsu modernajā sabiedrībā vēl aizvien pastāv aizspriedumi pret vecākiem ar bērniem, dažviet pat uz veikalu durvīm uzlīmējot norādes, ka ieeja ar bērnu ratiem ir aizliegta. Bet ne par to ir šis stāsts...

Tepat Mežciemā esošā Super Neto apmeklējums dažreiz izvēršas par samērā nepatīkamu pasākumu. Gluži kā šodien. Jau pie veikala ieejas apsargs nāk pretī man, mammai, kura ieradusies ar mazuli ratos, lai ar savu visu redzošo aci uzkrītoši izpētītu bērnu ratu groza saturu. Protams, nebūtu iebildumu, ja vien tas nenotiktu tik uzkrītoši, nostādot mani jau potenciālā zagļa lomā. sakostiem zobiem dodoties garām apsargam, lai iepirktu nepieciešamos produktus, jūtu, ka apsargs, neatejot ne soli, seko, lai pārbaudītu, vai tiešām katru produktu ielieku groziņā nevis noslēpju ratos.

Protams, es saprotu, ka katram ir jādara savs darbs, bet nevajag pārkāpt pieklājības normas. Ja brīdī, kad tikko sper kāju pāri veikala slieksnim, jau tiec uztverts kā potenciālais noziedznieks, tas neveido īpaši pozitīvu iespaidu par konkrēto iestādi.

Vēlējos vaicāt jums, māmiņas, vai arī kādā veikalā esat saskārušās ar attieksmi, ka mamma ar ratiem ir teju potenciālā zagle? Kā reaģējat tādās situācijās? Sakostiem zobiem paciešat, turpmāk uz šo veikalu nedodaties vai arī palūdzat, lai apsargs tomēr pievaktē arī pārējos pircējus, ne tikai jūs vienu?

 

Ilustratīvais foto ņemts no bearmythology.me

Kļūsti par Māmiņu-Reportieri un laimē Lindahls dabīgos jogurtus no Zviedrijas!


20131106145744-27777.jpg


Banija Banija 19. Nov 2013, 17:56 alexy

Jā, varu uzteikt apsargu Biķernieku ielas Zvaigzne ABC veikalā, kurš reizē, kad devos iepirktos ar tolai vēl autokrēsliņā dusošo mazuli, laipni pieturēja durvis. Ir arī pozitīvie izņēmumi 😀