Kļūsti par Māmiņu-Reportieri un laimē Lindahls dabīgos jogurtus no Zviedrijas!

Kļūsti par Māmiņu-Reportieri un laimē Lindahls dabīgos jogurtus no Zviedrijas!

20. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jauns mēnesis nāk pie mums ar jaunām balvām! Visas reportāžas, kas iesūtītas laikā no 5.novembra līdz 2.decembrim, pretendēs uz balvām no Lindahls. Bet, kušss... Sīkāk par to uzzināsiet vēlāk, tagad parunāsim par balvām!

MĀMIŅU KLUBS UZSĀK

MĀMIŅU - REPORTIERU

JAUNO ATLASI!

Kā kļūt par reportieri? Vienkārši! Nē, tas ir pat ĻOTI vienkārši!

Piemēram, ejot pa ielu esi pamanījusi neparastu izkārtni, ēku, kas sen jau nojaucama, jaunu rotaļu laukumu bērniem, vai arī.. Kaut ko, kas piesaista tavu uzmanību. Nofotografē redzēto, uzraksti par to un iesūti mums!

Vai arī, veikalā esi pamanījusi tādas kārtīgas atlaides, izpārdošanas vai interesantus, izdevīgus piedāvājumus! Lūk, esi sapirkusies un gatava padalīties informācijā arī ar mums.

Vai arī - tev piezvanīja draudzene un izstāstīja nu kaut ko tāaaaadu! Pastāsti par to mums!

Vai varbūt tu esi bijus poliklīnikā, vai izbaudījusi piedzīvojumus sabiedriskajā transportā..

Variantu ir ļoti daudz, galvenais noteikums - informācijai jābūt aktuālai. To, ko esi redzējusi, dzirdējusi, jāiesūta nedēļas laikā. Tēma - jebkura, tātad - brīva izvēle.

Katra reportāža piedalās konkursā. Konkurss ir spēkā līdz 4.novembrim ieskaitot. Līdz tam laikam jāiesūta, VISMAZ 3 reportāžas

Kā iesūtīt blogu?

1) Iesūti savu reportāžu caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

3) Izvēlies sadaļu - Mazulis un tagus Konkursi, Māmiņa-Reportiere

4) Spiežam SAGLABĀT un stāstiņš ieceļos portālā!

TRĪS

pašu interesantāko reportāžu autores

SAŅEMS DĀVANU GROZU NO Lindahls

Натуральный йогурт Lindahls из Швеции — вкусный и незаменимый на любой кухне

Jogurts ir kultūra – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Jogurta nosaukums ir cēlies no turku vārda "yoghurmak", kas nozīmē "sabiezināt". Piena skābēšana ar jogurta kultūru ir vairākus tūkstošus gadu veca tradīcija, ar ko Eiropa iepazinās XVII gadsimtā. Galvenokārt savu veselīgo īpašību dēļ jogurts ātri kļuva populārs, taču, piemēram, zviedri, turku jogurtu nepazina līdz pat deviņdesmito gadu sākumam. Un vajadzēja ļoti paveikties, ja vēlējāties atrast šī jogurta iepakojumu kādā no specializētajiem veikaliem.

Nu jau kādu laiciņu Lindahls jogurti atrodami veikalos:  RIMI, Prisma, Maxima, Stockmann.

20131106223527-23632.jpg

Turku jogurts

Šis ir oriģinālais jogurts un mūsu populārākais produkts. Turku jogurts jau ir iekarojis savu vietu tirgū. Krēmīgs jogurts ar svaigu, brīnišķīgu jogurta smaržu un labu garšu. Lieliski garšo gan atsevišķi, gan kā auksto mērču vai siltā ēdiena sastāvdaļa.

Grieķu jogurts

Krēmīgs jogurts, kas gatavots pēc grieķu oriģinālreceptes. Lieliski lietojams gan atsevišķi, gan kā visa veida ēdienu gatavošanā, kā arī kā bāze mājās gatavotai tzatziki mērcei.

Grieķu jogurts ar 10% tauku saturu – svaigs, mazliet skābāks par Turku jogurtu un ar nedaudz stingrāku konsistenci. Lielisks brokastīs un kā uzkoda, kā arī pie aukstajiem ēdieniem un desertu pagatavošanai. Šis jogurts ir gatavots pēc oriģinālās grieķu receptes un satur vairāk olbaltumvielu, nekā Turku jogurts. Olbaltumvielas ne vien gādā par jogurta konsistenci, bet arī padara "Lindahls" Grieķu jogurtu ļoti piemērotu tzatziki mērces, dažādu dārzeņu ēdienu, kā arī desertu ar augļiem un ogām pagatavošanai. Tas tāpēc, ka olbaltumvielas absorbē šķidrumu, kas veidojas, gatavojot šos ēdienus.
Tieši tāpat kā Turku jogurts, arī Grieķu jogurts vārīšanas laikā noslāņojas, tāpēc labāk baudiet to aukstu.

20131106145744-27777.jpg

Uzzini vairāk par produktiem, kā arī - meklē receptes:

www.lindahls.lv

Veiksmi, un gaidām Jūsu reportāžas!