REPORTIERE: Stiprā manta blakus bērnu putrām

REPORTIERE: Stiprā manta blakus bērnu putrām

27. Jan 2014, 16:43 Banija Banija

Varbūt ir palicis atmiņā mans aizvadītās nedēļas stāsts par to, kā mēs ar dēlēnu veikalā podus gāzām. Pamanīju, ka vairāki ļaudis izteikuši arī izbrīnu, ka blakus bērnu precēm atrodas alkoholiskie dzērieni. Tad nu prātā ilgi un dikti apsvēru, vai neesmu kļūdījusies, varbūt to visu tikai nosapņoju, bet nē... Šodien speciāli devāmies ekspedīcijā uz Mežciema Rimi un lūkoju, vai patiešām blakus bērnu putrām stāv šņabis. Un jā, te nu viņš ir – viss ir tieši tā, kā pagājušajā nedēļā. Mani draugi, kad tiem pastāstīju par veikala preču izvietojumu, nosmaidīja, ka pudeles noteikti noliktas tētiem, lai viss būtu pa ķērienam, savukārt vēl kāds piebilda, ka šņabītis domāts tiem vecākiem, kuru bērni sākuši niķoties, jo negrib ēst putru.

Jāteic, ka brīvdienās bijām izbraukuši ārpus lielpilsētas un, jo mazāks veikaliņš, jo lielāka varbūtība, ka blakus bērnu precēm ieraudzīsiet stiprāku mantu. :)

aab aab 27. Jan 2014, 18:57

es uzskatu, ka šo bildi vajadzētu aizsūtīt Rimi, lai sniedz savu skaidrojumu. ja nē, tad uz Paterētājiem. tas nav normāli! un, lai nestāsta, ka planogramma, ko tādu paredz. jā, tas ir papildizvietojums, bet nu ne jau šņabis, pie bērnu pārtikas!

Banija Banija 27. Jan 2014, 17:40 marakenigsvalde

Par bildēšanu vai podu gāšanu? Garām nostaigāja, ielūrēja bērna ratos, bet neko neteica.

Banija Banija 27. Jan 2014, 17:23 Rudziite

Mūsu sasistais šņabītis maksāja 6 eiro ar "kapeikām", varbūt tādēļ nelika maksāt 😀

Banija Banija 27. Jan 2014, 17:04 Mammas_sirds

Ja būtu iespēja, par Tavu komentāru iedotu žetonu (ne gluži tādu, kādus dod suņiem par uzvaru smukumkonkursos) 😃

27. Jan 2014, 16:59

Pārsvarā bērnu pārtika stāv pie suņu/kaķu barības. Reizēm liekas, ka audzinu taksi! 😃

Banija Banija 27. Jan 2014, 16:59 Rudziite

Apgāžot pudeli vismaz mums nebija jāmaksā. Kā liecināja iepriekšējā rakstā mammu komentāri, tad vairumā gadījumu arī citos veikalos neliek maksāt par kaut kā sasišanu.