Šogad vēstule tika atstāta zeķē!

Šogad vēstule tika atstāta zeķē!

19. Dec 2013, 17:11 mamma27 mamma27

Nu jau otro gadu mūsu mājās ir tradīcija rakstīt vecītim vēstuli,lai viņš zin,ko tad Adrians grib svētkos saņemt.

Pagājušajā gadā kārotā lieta tika izdomāta ātri un nemainījās līdz pat svētkiem.

http://www.maminuklubs.lv/pirmsskola/tuvojas-ziemassvetki-rakstam-vestules-93821/

Šogad ar to domāšanu gāja tā grūtāk,jo ieejot veikalā acis šaudījās uz visām pusēm un īsti to ,ko tad ļoti,ļoti gribās izdomāt bija grūti. Lai arī mēs skubinājām(jo vecītīm ļoti patika atlaides ,kas bija veikalos),Adrians gausi domāja,.

Līdz vienu dienu,pagājušajā nedēļā,viņš atnāca ar zīmējumu.

20131219170433-89037.jpg

Viņš esot uzzīmējis vecītim vēstuli. Kas tas ir? man nebija ne jausmas! Protams Adrians paskaidroja- Trakie punti. Spēle! Nu tu tak mamma zini. arī vecīts tagad zinās ,ko likt rūķiem gatavot priekš manis. 

Tad nu mums atlika tikai uzrakstīt  kam un no kā.

20131219170600-84590.jpg

Nodiktēju burtus, Adrians priecīgs uzrakstīja un izdomāja,ka vēstule ir jāieliek zeķē,jo tad rūķis varēšot pa nakti paņemt.

Mūsu mājās ir tradīcija,ka iesākoties adventes laikam tiek uzkārtas zeķes un tad katru nakti rūķis tur kaut ko ieliek,ja dienā ir bijusi laba uzvedība. Reizi gadā ir viens mēnesis ,kad bērns uzvedas īpaši labi:)

Tad nu Adrians ielika vēstuli zeķē. Rūķis pa nakti bija paņēmis un vietā ielicis granātābolu:) Adrians bija ļoti priecīgs. Tagad vecīts zin,ko es gribu!!!

Jā mamma un tētis arī! Tad nu mēs laimīgi uzzinot sarunājām ar omītēm,kad naudiņu saliksim kopā un nopirksim tieši to ko viņš grib,nevis katrs kādu dāvanu ar kurām īsti pat nav prieka spēlēties!

Bet tas nav viss. Adrians neaizmirsa arī par māsu.

20131219171022-28228.jpg

Viņš uzzīmēja kaķi un teica,ka māsai vajag mazu kaķīti- mantiņu! Par ko mēs nopriecājāmies,bet šo ideju gan laikam nepiepildīsim,jo mīkstās mantas -kaķi mums mājās ir! :)