Tuvojās Ziemassvētki-rakstam vēstules.

Tuvojās Ziemassvētki-rakstam vēstules.

15. Nov 2012, 09:53 mamma27 mamma27

Ziemassvētki jau pēc mēneša,tāpēc arī mēs jau lēnām sākam gatavoties. Un kas gan ir svarīgs svētkos- protams vecītis. Tad nu cītīgi ar Adrianu rakstījām vecītim vēstuli.

Šogad Adrians izdomājis ,ka grib trasīti pa kuru ripinās bumbiņas. Kaut ko līdzīgu redzēja Zilos brīnumos. Tad nu tētis nāca talkā ,zīmēja. Adrians krāsoja un rakstīja.

20121115094938-41257.jpg

Arī uz aploksnes Adrians pats centās uzrakstīt. Es viņam uzrakstīju priekšā uz lapas, viņš cītīgi vērodams burtiņus pārrakstīja. Man jau šķiet ka sanāca superīgi. Biju patīkami pārsteigta,jo rakstījām mēs pirmo reizi tā.

Vai arī jūsu mazie raksta vēstules vecītim?

Šo vēstuli Adrians nesīšot uz Alfu un atdošot,tur vecīts esot.(atceras no pagājušā gada)

princesemince princesemince 15. Nov 2012, 10:31

Mums vakar bija pārrunas par šo tēmu. Dienā ar vīru izrunājām, ko dēlam varētu meklēt dāvanai, bet vakarā pajautāju bērnam, ko viņš vēlētos, lai vecītis atnes. Tas kardināli atšķīrās no mūsu izdomātās dāvanas, tādēļ teicu, ka tad jau jāraksta vecītim vēstule, uz ko viņš nez kādēļ pateica, ka pateikšot rūķiem un rūķi rakstīšot 😃 Laikam jāpainteresējas, vai b/d kaut ko šādu nav darījuši, bet vispār domāju, ka šogad viņš varētu mēģināt kaut ko zīmē vai rakstīt par savu kāroto dāvanu 😀

nu šī mums bija pirmā ideja un tad nu darījām kamēr bija iedvesma.😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Nov 2012, 09:57

Mēs plānojam rakstīt,meita vēl svārstās par vēlmēm z-svētku vecītim 😀))