Ralfa pirmais neplānotais friziera apmeklējums

Ralfa pirmais neplānotais friziera apmeklējums

25. Apr 2014, 16:55 Druxis Druxis

Saka gan, ka labs nāk ar gaidīšanu, tomēr tikpat labas lietas nāk arī spontāni! Vakar mums bija traka diena, ar Ralfu izdzīvojāmies pa BKUS Vienības gatvē, bet beigu beigās tā skāde nebija tika liela, tomēr stress, nogurums, galu galā besis lika par sevi manīt…

Mājupceļā abi ar puiku devāmies uz aptieku, kas atrodas tieši blakus manai frizētavai. Nācu ārā un skatos – ir mana frizierīte. Īpaši nedomājot, devos iekšā un prasīju padomu – kā labāk aplīdzināt čalim matus.

Atkāpei – nogriezt matus meitai ir sīkums, tik turi taisni galvu un griez puslīdz līdzeni. Taču ar vīriešu galvām man pieredzes nav, un arī negribējās, lai pēc tam puikam pakausis izskatītos tā, ka vienalga jāapmeklē frizieris. Kāpēc viengadīgam puisim būtu jāgriež mati? Maniem bērniem ir tā ekstra būt ar lokainiem matiem, kas šobrīd vairāk atgādina pūku. Turklāt man gribas, lai puisim ir īsi mati, tomēr Ralfam aizmugurē drīz jau būtu varēts mini astītes taisīt…

Frizierīte man sāka skaidrot, tomēr aši vien paķēra filēšanas šķēres un „ķērās vērsim pie ragiem”. Tā mans čalis pilnīgi neplānoti tika pie atbilstošāka matu griezuma. Viņš gan bija visai apjucis un, pēc ārstu apmeklējuma, ar diezgan lielu neuzticību skatījās uz frizieri, tomēr mums viss izdevās!

Joprojām neesmu īsti pārliecināta, vai pirmo friziera apmeklējumu būtu labāk ieplānot jau laicīgi un tam nopietni gatavoties, vai arī visu izdarīt mirkļa iespaidā – tad, kad liekas, ka ir pareizi! :)

 

P.S. Bildītē ir Madaras un Ralfa pirmās nogrieztās matu šķipsnas. 

Druxis Druxis 25. Apr 2014, 21:09 MadaraK

Madarai mana mamma grieza pirmo reizi, viņai acu mērs precīzāks par manējo 😀