PRODUKTU TESTI: Jaunums no Kabrita® - piena dzēriens un bērnu piena biezputra!

PRODUKTU TESTI: Jaunums no Kabrita® - piena dzēriens un bērnu piena biezputra!

06. Jun 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ieskaties, divi jaunumi no Kabrita®, kuru testiem vari pieteikties, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi:  ina@maminuklubs.lv

Kabrita® 3 GOLD

Piena dzēriens uz kazas piena bāzes bērniem vecumā no 12 mēnešu vecuma
400 g un 800 g

20180531123555-59757.jpg

Kazas piena unikālo īpašību un mūsdienīgo ingredientu apvienojums bērnu ēdināšanā no dzimšanas nodrošina saudzīgu un dabīgu barības vielu uzņemšanu, kas nepieciešamas mazuļa augšanai un attīstībai.

Jūsu mazulim ir viens gads, tas ir jauns posms viņa attīstībā. Bērns kļūst aktīvāks, viņš prasa vairāk uzturvielu. Kabrita® 3 GOLD ir izstrādāta speciāli bērniem no viena gada vecuma. Unikāls kazas piena apvienojums ar mūsdienīgu sastāvu atbilst īpašām vajadzībām uzturā, kas ir optimāls šajā vecumā.

Maisījums Kabrita® 3 GOLD uz kazas piena bāzes bagātināts ar mūsdienīgām funkcionālām sastāvdaļām, analoģiskām krūts piena sastāvdaļām, turpinot krūts barošanas efektu un sekmējot maigai sagremošanai:

  • Komplekss DigestX® – kopē krūts piena tauku profilu, kas nodrošina labāku gremošanu un samazina aizcietējumu risku, kā arī sekmē kalcija uzsūkšanos un enerģijas apmaiņas pastiprināšanu;
  • Prebiotiķi GOS un FOS + Probiotiķi (dzīvas baktērijas Bifidobacterium BB-12®) imūnsistēmas dabīgai stiprināšanai;
  • Nukleotīdi labākai imūnai reakcijai;
  • Omega-3 (DHS) un Omega-6 (ARS) smadzeņu un redzes attīstībai;

100% nesatur govs pienu.

Sastāvdaļas

Kazas vājpiena pulveris, laktoze (no piena), hidrolizēta kukurūzas ciete, augu eļļas (lipīdu struktūra ORO, eļļu komplekss DigestX® (1,3-dioleol-2-palmitiola triglicerīds), rapšu eļļa, palmu eļļa, saulespuķu eļļa), sausais kazas pilnpiens, kazas piena sūkalu koncentrāts, minerālvielas (trikalcija dicitrāts, kālija hidroksīds, nātrija hlorīds, cinka sulfāts, dzelzs sulfāts, vara sulfāts, magnija sulfāts, nātrija selenāts), fruktooligosaharīdi, galaktooligosaharīdi (no piena), zivju eļļa (DHS avots), arahidonskābe, vitamīni (askorbīnskābe, dl-alfa tokoferilacetāts, nikotīnamīds, kalcija D-pantotenāts, retinilacetāts, tiamīna hidrohlorīds, riboflavīns, piridoksīna hidrohlorīds, folijskābe, fitomenadions, biotīns, holekalciferols), taurīns, holīna hlorīds, nukleotīdi (dinātrija citidīn-5-monofosfāts, dinātrija uridīn-5-monofosfāts, dinātrija adenozīn-5-monofosfāts, dinātrija inozīn-5-monofosfāts, dinātrija guanozīn-5-monofosfāts), bifidobaktērijas (bifidobacterium, BB-12®*), mezoinozīts. Nesatur kristālisko cukuru un maltodekstrīnu.

Satur pienu, zivju eļļu.


Bērnu piena biezputras Kabrita®

20180531124744-10486.jpg

Vienīgas biezputras no mākslīga piena maisījuma Kabrita, kas ir veidots uz kazas piena bāzes,bez pilnpiena pievienošanas. Kabrita biezputras ietver sevī dabīga kazas piena priekšrocības, augļu un rūpīgi atlasītu graudu enerģiju, ka arī mūsdienīgas sastāvdaļas mazuļa attīstībai, augšanai un aizsardzībai.

  • Sausa, ātri šķīstoša piena rīsu biezputra no mākslīga piena maisījuma “Kabrita” ® uz kazas piena bāzes. Bērniem no 4 mēnešu vecuma.
  • Sausa ātri šķīstoša piena rīsu biezputra no mākslīga piena maisījuma uz kazas piena bāzes -Kabrita ar pievienotu Digest X® kompleksu, prebiotiķiem, vitamīniem un minerāliem.

Kabrita rīsu biezputra ar kazas pienu – maiga ēdināšana Jūsu mazulim. Rīsu miltu un naturāla kazas piena īpašs savienojums ar rūpīgi izvelētiem mūsdienīgiem sastāvdaļām nodrošina mazus bērnus ar nepieciešamu uzturvērtību un enerģijas daudzumu.

Produkts nesatur lipekli, pilnpienu, govs pienu, GMO, sāls, garšas piedevas, mākslīgas krāsvielas un aromatizētājus. Papildus nav pievienots cukurs.

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: rīsu milti un rīsu miltu hidrolizāts 60%, piena maisījums Kabrita® no dabīga kazas piena (attaukots sausais kazas piens, augu eļļas (komplekss Digest X® (1,3-dioleol 2-palmitiola triglicerīds) rapšu, palmu, saulespuķu sēklu eļļa, antioksidants sojas lecitīns), laktoze, kazas piena sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, kālija hidroksīds, magnija hlorīds,
L-taurīns, holīna hlorīds) 37%, hidrolizēta kukurūzas ciete, fruktooligosaharīds inulīns, minerālvielas: kalcija karbonāts, dzelzs pirofosfāts, cinka sulfāts, kālija jodīds, vitamīni: L-askorbīnskābe, DL-α-tokoferil acetāts, retinilacetāts, nikotīnamīds, holekalciferols, kalcija pantotenāts, folāti, piridoksīna hidrohlorīds, riboflavīns, tiamīna mononitrāts.

20180531125019-33267.jpg

 Tātad, ja vēlies izmēgināt kādu no šiem produktiem, sūti pieteikumu: ina@maminuklubs.lv

Lai katra diena būtu iespaidiem bagāta Jūsu mazulim!