PIEDALIES APTAUJĀ: Kādas atlaides nepieciešamas daudzbērnu ģimenēm?

PIEDALIES APTAUJĀ: Kādas atlaides nepieciešamas daudzbērnu ģimenēm?

04. May 2014, 23:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Marts ir jau pagājis, un arī aprīlis tuvojas noslēgumam, aizvien vairāk saņemam jautājumus par to, kad tad beidzot būs daudzbērnu ģimeņu goda karte pieejama. Karte būs pavisam drīz, atgādinām, ka par karti nekāda maksa netiks piemērota - tās saņems katrs vecāks ģimenē, bez maksas. Bet kartes izsniegšana vēl nenotiek, jo notiek saskaņošanas darbi starp atbildīgajām institūcijām, lai varētu pārbaudīt ģimeņu datus un nodrošināt datu autorizāciju. Paredzams, ka pirmās kartes sāks izsniegt maijā un par to uzreiz būs pieejama informācija.

Kartes atlaižu programma tiek nemitīgi papildināta, visa gada garumā arvien jaunas firmas un uzņēmumi pievienosies kartei. Portālā godagimene.lv būs pieejama pilna informācija par visām atlaidēm, tiklīdz karte sāks darboties, bet šajā reizē lūdzam tieši jūsu palīdzību un atsaucību, jo vēlamies aicināt jūs piedalīties šīs kartes veidošanā pašiem!

Piedalies aptaujā un ieaisties goda kartes veidošanas procesā!

Piedalieties aptaujā, atbildot uz jautājumiem par to, kādas atlaides nepieciešamas daudzbērnu ģimenēm, kurās iestādēs, uzņēmumos, iespējams, pat veikalos, vai pakalpojumu sniedzēju vietās jūs vēlētos saņemt atlaides turpmāk. Jūsu atbildes palīdzēs gan mums, gan projekta īstenotājiem, kas dosies uz pārrunām uz šiem uzņēmumiem, lai vienotos par atlaižu piemērošanu!

APTAUJU ATRADĪSIET ŠEIT>>> 

Māmiņu Klubs