Paldies, ka parādīji, kā Tu rotaļājies kopā ar savu bērnu!

Paldies, ka parādīji, kā Tu rotaļājies kopā ar savu bērnu!

27. Jun 2017, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jūsu iesūtītie stāsti un fotogrāfijas lieliski parāda, ka rotaļāšanās ir bērna ikdienas neatņemama sastāvdaļa. Un, ja vēl rotaļās iesaistās māmiņa un arī tētis, spēlēšanās kļūst divtik aizraujoša.

Pielāgojoties bērna vecumam, apstākļiem, gadalaikam, mamma ar rotaļāšanās palīdzību bērnam palīdz izzināt pasauli, radīt prieku un arī sajust vecāku mīlestību.

Paldies par jūsu iesūtītajiem stāstiem un fotogrāfijām, kurās redzams, kā paiet jūsu dienas, rotaļājoties kopā ar bērnu!

mincenee
mincenee
Pielāgojoties bērna vecumam, apstākļiem, gadalaikam, mamma ar rotaļāšanās palīdzību bērnam palīdz izzināt pasauli, radīt prieku un arī sajust vecāku mīlestību.

mincenee: Kad mīļākā “rotaļlieta” ir mamma

Maaminja Diaana: Un tā mēs kopā rotaļājamies... :)))

Co_ora: Mammas un Miķeļa dienasgrāmata - kā mēs spēlējamies!

SauleDace: Mammas dienasgrāmnata- Kā es rotaļājos ar bērnu

Iveta - tereeze: Rotaļas ar bērnu

Anettte_G: Kā mēs mājās rotaļājamies...

Ilvija82: Rotaļas arī

NUPNAP šūpulīti bērna attīstībai

no

www.nupnap.lv

iegūst

20170609074404-55863.jpg

Maaminja Diaana

Maaminja Diaana
Maaminja Diaana

Apsveicam! Balva sākot ar ceturtdienu Tevi gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses). Balva jāizņem līdz š.g. 28.jūlijam.

Šūpulītis NUPNAP var būt  interesants bērniem jau no ļoti agra vecuma - jau no brīža, kad mazulis mācās nostāties uz kājām un pieturēties pie redelēm. Vēlāk NUPNAP var izmantot, lai pašūpotos vai paslēptos zem tā un rāpotu cauri, pat līdz pirmsskolas vecumam, kad bērnam patīk ne tikai aktīvi spēlēties, bet arī ērti atpūsties. Noliekot šūpulīti uz sāna, var izveidot vārtus un uzspēlēt bumbu, vai iedomāties sevi kā veikala pārdevēju, kā arī spēlēt leļļu teātri...

Šūpulītis būs ļoti noderīgs katram bērnam, jo attīsta bērniem līdzsvara sajūtu un koordināciju, nostiprina muskulatūru un veiklību, kā arī attīsta mazuļa domāšanu un sīko motoriku. Ir domāts bērniem no 6 mēnešiem līdz pat 6-7 gadiem.

NUPNAP šūpulītis ir izstrādāts un ražots Latvijā. Katra detaļa ir pārdomāta līdz sīkumam, lai bērniem būtu ērti, mīksti un droši. Šūpulītis ražots no augstas kvalitātes bērza saplākšņa, kas ir videi draudzīgs. Matracīti var viegli noņemt (var mazgāt) un izmantot arī kā aktivitātes paklājiņu.

Rubrika par bērnu rotaļāšanos - Huggies® Rotaļu zeme"

20170609073643-18153.jpg

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 27. Jun 2017, 14:53

Yeeee!!! Liels Paldies par jauko ziņu 😀