Liene Bērziņa: Tu sieviete – esi kaut kā jauna sākums!

Liene Bērziņa: Tu sieviete – esi kaut kā jauna sākums!

03. May 2013, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad Tu dzīvē sastopies ar lietām, ko esi ļoti gaidījis, tava laimes kausa atzīmju skalas rādījums nenoliedzami  pakāpjas uz augšu... Ir brīdis tāds, kad šķiet, šis laimes kauss būs teju pilns un jau līs pāri malām.. Tomēr realitāte vienmēr atstāj vietu mazam rūgtumam, kurš rūpējas par līdzsvaru – kurš rūpējas par to, lai laime nelīst pāri malām, lai tā neiet zudumā, jo, ja nespēsim to noturēt savā kausā – tā mums pazudīs!

Tāpēc es šobrīd par to līdzsvaru savā laimes kausā! Es pat nezinu, kāds izskatās mans laimes kauss, skaidrs, ka ar atzīmēm, kas palīdz noteikt laimes attiecību pret rūgtumu un nebūšanām!

Ziniet, kas man patīk vislabāk?  Tas, ka savu iedomāto laimes kausu varu iedomāties, kādu vien vēlos! Ja pie laimes gribu tikt ātrāk, tas kļūst mazāks, lai vieglāk piepildīt, ja gaidāms, kas liels, tad mans laimes kauss kļūst par neizmērojami lielu trauku, kura augšējās malas ir praktiski neiespējami saskatīt!

Tomēr šobrīd tas kauss, lai cik liels viņš arī būtu, lielākais, ko spēju iedomāties– ir pilns laimes, gandrīz pilns, jāsaka, lai kāds nenoskauž, jā, jo esmu māņticīga, un vismaz tuvākajā laikā neplānoju no laimes satura šķirties! Tas pieaugošajam ķermeņa svaram un smagajām kājām liek justies daudz vieglākam.

Kaut reizi dzīvē lūkojoties uz realitātes piedāvātajiem cipariem un skaitļiem, Tu, sieviete, vari priecāties, ka Tevis paliek arvien vairāk! Tu, sieviete, - uzrunas forma, kā reizēm mēdzu uzrunāt sevi, ja ar pirmo reizi, kad mēģinot sev kaut ko iestāstīt, nesaprotu.  Tu, sieviete – esi kļuvusi par kāda izvēli, kam esi vajadzīga! Tu, sieviete – vari darīt visu, ko vēlies, jo šobrīd, Tavas vajadzības un vēlmes ir nepieciešamas vel kadam. Tu, sieviete, vari būt laimīga, jo šo mēnešu laikā, nedod Dievs, kāds atļausies pateikt, ka esi resna, Tu sieviete, ja arī kāds Tevi kādreiz ir nosodījis par pārāk agru, neapdomīgu, neplānotu, neatļautu, negribētu, grūtniecību, lai iet ieskrieties – kas viņiem par daļu!

Tev ir dota iespēja dot dzīvību vēl kādam, kurš redzēs un kas to lai zina ieviesīs kārtību tajā pastāvošo lietu kārtībā, kas visus tik ļoti neapmierina! Tu, sieviete, varēsi kādam iedot pašu,  pašu labāko un  nebaidīties, ka viņš to negribēs ņemt pretī - dziiviibu. Tu sieviete – esi kaut kā jauna sākums!

Un nu vairs nav nozīmes tam, esi viena vai ar kādu kopā, esmu izbaudījusi abējādas sajūtas – grūtniecība un mazuļa gaidīšana ir sasodīti aizraujoša padarīšana, tādēļ, es gribu darīt visu, lai šo procesu padarītu maksimāli piepildītu gan sev, gan tam, ko gaidu, gan arī Tev, kas būs ar mani kopā!

Tādēļ, manā laimes kausā šobrīd uz palikšanu, ērti iekārtojies Superbēbis -  un  esiet sveicinātas dāmas – man ir tas gods viņu nesāt, sargāt, lolot un darīt visu, lai arī viņam šis laiks kļūst par piedzīvojumu!  Esiet laimīgas ar saviem Superbēbjiem -  nēsājamiem vai auklējamiem, skolojamiem vai baramiem – Jūsu Superbēbji mīlēs jūs vienmēr un viņi būs vienīgie, kas Jūsu laimes kausu spēs pieliet vienmēr, neatkarīgi no tā lieluma, pat ar vismazāko smaidu! 

Liene

SKATIES JAUNO TV SERIĀLU RAIDĪJUMĀ "MĀMIŅU KLUBS" NO 12.MAIJA SVĒTDIENU RĪTOS TV3 PLKST.8:50!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. May 2013, 08:44

Ar nepacietību gaidām nākamos blogus un lai skaists gaidību laiks!