Kāds ir jaunā laikmeta jeb indigo bērns?

Kāds ir jaunā laikmeta jeb indigo bērns?

23. Dec 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir bērni, kuri atšķirībā no saviem vienaudžiem, ir fiziski izturīgāki, izteiktāk reaģē uz apkārtējās vides piesārņojumu, spēj sajust cilvēku noskaņojumu un redzēt pārpasaulīgas būtnes. Kas ir šie jaunā laikmeta jeb indigo bērni un kā viņus audzināt,stāsta praktiskās maģijas pētniece Kristīne Dunska. 

Ar ko indigo bērni ir īpaši?

Jaunā laikmeta jeb indigo bērni ir īpaši – citādāki nekā pārējie. Viņi ir fiziski izturīgāki, spēcīgi izjūt piesārņoto vidi un reaģē uz ģenētiski modificēto, neveselīgo pārtiku un ķīmiskajiem savienojumiem tajā, tādēļ bieži vien indigo bērniem izteiktas dažādas alerģijas. Tāpat šie bērni jūt cilvēku noskaņojumu un spēj redzēt pārpasaulīgas būtnes.

„Acīmredzot laikmetā, kurā dzīvojam, ir vajadzīgi šādi spējīgi, gudri un citādāk domājoši cilvēki! Pasaule jau tiktāl attīstījusies, ka vairs nepietiek tikai ar fiziskajām dotībām, bet vajadzīgi arī šie garīgie cilvēki – vecās, viedās dvēseles,” stāsta Kristīne Dunska.  

Vajadzīga īpaša attieksme! 

Ja vecāki pamana, ka viņu bērniņš ir citādāks (viņš redz un jūt vairāk nekā citi), ļoti svarīgi zināt, kā pret viņu izturēties! Indigo bērni ir īpaši un prasa īpašu uzmanību. Tiem nepieciešams viss dabiskais, tādēļ svarīgi viņiem kaut ko neuzspiest, viņus „nesabojāt”!

„Ļoti bieži vecāki ar to grēko, savu mazo sūtot uz dažādiem pulciņiem un nodarbībām, kas bērniņam varbūt nemaz nav vajadzīgas. Indigo bērniem nepieciešama dabiska vide, atbilstoša attieksme un pietiekama uzmanība, un ļoti svarīgi, lai vecāki viņiem ļautu būt īpašiem, neliekot kļūt tādiem kā pārējie,” uzsver praktiskās maģijas pētniece.

Zinot to, kas jaunā laikmeta jeb indigo bērnam nepieciešams, vecāki var palīdzēt rūpēties par to, lai netiktu aizvērts viņa enerģētiskais kanāls, kas atšķirībā no pārējiem, indigo bērniem ir atvērts.

Vai arī tu savā bērniņā esi novērojusi kādas īpašas spējas?

pandulaacis pandulaacis 23. Dec 2015, 15:26

Mīļie, indigo bērni jau ir pagātne, raksts jau gadus 5 vai vairāk nav aktuāls 😀