Forum Cinemas ielūdz lielos un mazos uz ģimenes seansu “Kung Fu Panda 4”

Forum Cinemas ielūdz lielos un mazos uz ģimenes seansu “Kung Fu Panda 4”

04. Mar 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kinoteātrī Forum Cinemas 9. martā plkst. 12:00 tiks aizvadīts īpašs ģimenes seanss par godu animācijas filmu sērijas “Kung Fu Panda” ceturtās daļas nokļūšanai uz lielā ekrāna. Biļetes uz pasākumu jau pārdošanā.

PĒRC BIĻETI ŠEIT->>>

Sestdien, 9. martā, plkst. 12:00 Forum Cinemas aicina lielos un mazos skatītājus uz īpašu ģimenes seansu jaunākajai multfilmai “Kung Fu Panda 4”. Tematiskā pasākuma ietvaros skatītājus gaida gardi pārsteigumi un aktivitātes, tai skaitā arī viktorīnas konkurss, kurā iespēja pārbaudīt zināšanas par jau zināmo un iemīļoto “Kung Fu Pandas” varoņu iepriekšējiem piedzīvojumiem. Zinošākos gaida iepriecinošas balvas.

Filma turpina stāstu par pandu vārdā Po, pazīstamu arī kā Pūķa Cīnītāju. Viņš ir slavens ar īpašajām cīņas mākslas prasmēm, ar ko viņš uzveicis pasaules līmeņa ļaundarus. Nu liktenis viņam ir sagatavojis ko jaunu – kļūt par Miera ielejas garīgo vadoni. Tas gan varētu būt pagrūti, jo Po par garīgo vadību zina tikpat, cik par diētām (neko), un viņam ir ātri jāpaspēj apmācīt jauns Pūķa Cīnītājs! Vēl uzrodas varenā burve Tā Hameleone – sīka ķirzaka, kas vēlas atņemt Po Gudrības spieķi un iegūt mūžīgu spēku. Vai Po izdosies pārvarēt grūtības un sasniegt mērķi?

Animācijas filmas “Kung Fu Panda 4” pirmie seansi gaidāmi jau 8. martā. Tikmēr ģimenes seanss 9. martā ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar tuvākajiem, izbaudot filmu īpašā gaisotnē. Pasākumā filma būs skatāma latviešu valodas dublāžā. Biļetes uz seansu nopērkamas Forum Cinemas mobilajā lietotnē, mājaslapā forumcinemas.lv un kinoteātra biļešu kasēs. Pasākums tapis sadarbībā ar Labs Kino, XS Rotaļlietas, Egmont Latvija, Brain Games, Lielā Viktorīna. Pasākuma informatīvie atbalstītāji – Māmiņu klubs.