Biežāk uzdotie jautājumi par un par Māmiņu Kongresu

Biežāk uzdotie jautājumi par un par Māmiņu Kongresu

19. Nov 2019, 10:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu kongress jau sestdien, 23.novembrī, kuram gatavojamies jau no iepriekšējā lielā Māmiņu Kluba pasākuma, ieliekot visu sirdi un dvēseli, lai visas dienas garumā jūs, mīļās Māmiņu Kluba ģimenes, izklaidētu un izglītotu!

Esam apkopojuši biežāk uzdotos jautājumus saistībā ar kongresu.Ja Tev ir kas jautājams, droši raksti tepat komentāros, atbildēsim un pievienosim pie biežāk uzdotajiem jautājumiem, jo, iespējams, šis jautājums ir aktuāls vēl kādam!

Vai pasākumā var ierasties arī tēti?

Protams, un tas ir pat vēlams, lai abi vecāki uz maiņām varētu atpūsties un izklaidēties, pārmaiņus pieskatot bērniņu. Laipni aicinātas arī omītes, opīši, krustmātes un krusttēvi un citi ģimenes locekļi.

Vai kongresā aktivitātes būs par maksu?

Pasākumā ieejas maksa ir 5EUR VISAI ģimenei, kas nozīmē, ka ģimenes biļete 2 pieaugušajiem un visiem bērniem maksā TIKAI 5 EUR.

Ir spēkā arī draudzeņu biļete- 2 draudzenes un visi bērni, arī šajā gadījumā cena ir tikai 5EUR. 

Vai nepieciešama reģistrācija lekcijām Jurmala Hall?

Nē, atsevišķa reģistrācija lekcijām Jurmala Hall nav nepieciešama.

Paralēli lekcijām uz skatuves, viesnīcā darbosies arī vairākas citas zāles ar speciālistu individuālajām konsultācijām, testiem, meistarklasēm, produktu degustāciām un atrakcijām bērniem! 

Lielajā zālē darbosies stendu prezentācijas, kur varēsiet atrast dažādus produktus apskatei un degustācijām.

Vai būs garderobe?

Jā, pasākuma vietā ir 2 garderobes, kurā varēsiet atstāt virsdrēbes.

Vai pasākuma vietā būs vieta, kur pabarot un pārtīt mazulīti?

Uz vietas viesnīcā ir 2 WC ar iespēju nomainīt autiņibiksītes. Tāpat konferenču zālē Melluži būs iespēja mazulīti arī pabarot un pārtīt. 

Kā nokļūt Semarah Hotel Lielupe SPA & Conferences?

Turp varat nokļūt gan ar auto, gan vilcienu.

Karti, lai nokļūtu ar auto, esam ievietojuši nedaudz zemāk, vedot no Māmiņu Kluba. Droši spied uz kartes un izvēlies savu adresi,lai izrēķinātu sev tīkamo maršrutu.

Lai nokļūtu pasākuma vietā ar vilcienu, brauc līdz pieturai Bulduri. Meklē vilciena sarakstu ŠEIT->>>

Kur novietot automašīnu pie viesnīcas?

Viesnīcas teritorijā ir maksas stāvvieta, bet varat bez maksas auto atstāt uz jebkuras blakus esošās ielas- Meža prospektā, Bulduru prospektā, 11.līnijā, 9.līnijā utt. 

Vai kāds pieskatīs manu bērnu?

Šādu iespēju Māmiņu Kluba komanda nenodrošina, bet ja bērniņš ir pietiekami liels, lai patstāvīgi paliktu pie pieskatītāja, iesakām izmantot viesnīcas Bērnu kluba pakalpojumus, kur bērniņš būs gan pieskatīts, gan izklaidēts. 

Kā piedalīties loterijā par lielajām balvām?

Pie ieejas kongresa zālē Jūrmala Hall apakšstāvā un pie ieejas no Bulduru prospekta būs Māmiņu Kluba reģistrācijas galds, pie kura esat laipni reģistrēties visas dienas garumā. Izloze uz skatuves notiks plkst.18.00, kur izlozēsim lielākas un mazākas balvas no mūsu atbalstītājiem.

Vai uz vietas būs kur paēst?

Pasākuma laikā būs dažādas degustācijas, bet ja vēlēsieties ieturēt maltīti, viesnīcas teritorijā atradīsiet restorānu un pop-up kafejnīcu, kurā varēsiet mieloties gan ar uzkodiņām, gan kārtīgu maltīti. Arī šeit viesnīca sarūpējusi īpašos piedāvājumus: pusdienu piedāvājums 12 EUR par personu zviedru galds no 13 līdz 15.

https://www.bezrindas.lv/lv/lielais-maminu-kongress-24-novembri/7075/41107