Augšanas sāpītes! Lūgums pēc māmiņu pieredzes

14. Sep 2014, 19:55 DaceT DaceT

Sveikas mīļās dāmas.

Mani nomoka jautājums par "augšanas sāpītēm" . Reivenam ap trīs gadu jubileju sāka sāpēt ceļgalu locītavas, tā ka cēlās augšā pa naktīm un raudāja. Devu nurofenu. Bijām arī pie dakterītes - uztaisījām analīzes, jo bija aizdomas par iekaisumu, jo mazais ļoti daudz slimoja. Visas analīzes bija normas robežās, dakterīte teica,ka tā ir augšanas vainīte. Pa vasaru esot jāēd visi dārza labumi nu uz rudeni kaļķis, D vitamīns. Vienubrīd viss bija ok, bet vakarnakt...Es dabūju krietni pārbīties - viņš man uzslējās sēdus un sāka kliegt, pie tā visa vēl trīcēja kā apšu lapa - prasīju, kas kaiš. Atbildi dabūju tikai pēc laba laiciņa - sāpot kājas! Atkal. 

Kad es augu, man arī sāpēja, bet ne jau tā. Vīram gan esot bijušas trakās sāpes. Laikam jau vajadzēs atkal vest pie dakteres, lai skatās vēlreiz.

 

Kā bija Jums un Jūsu mazuļiem? Vai arī ir nācies cīnīties ar šīm "augšanas sāpītēm" ? 

Liene Krúza Liene Krúza 14. Sep 2014, 20:33

a,tagad meitnei 4gadi. ta ka svaiga pieredze

Liene Krúza Liene Krúza 14. Sep 2014, 20:32

man ar meitene 3gadu vecuma kliedza no sapem,ka sap kajas. es jau vel domaju,varbut vinai sapeja tas kajinas,jo nacas katru ritu un vakaru staigat ar kajinam uz skolenu autobusu gandriz 2km. neatceros nosaukumu,bet vina palietoja vitaminus kauliem,kalki un patreiz ok