APTAUJA: Māmiņu Kluba portāls - ikdiena 55% vecāku

APTAUJA: Māmiņu Kluba portāls - ikdiena 55% vecāku

23. Oct 2013, 09:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Māmiņu Kluba aptauja, kurā vēlējāmies noskaidrot, kas katrai no jums ir Māmiņu Klubs, ir galā, laiks apkopot rezultātus! Aptaujā piedalījās vairāk kā 250 respondentu.

Kas māmiņām ir Māmiņu Klubs?

  • vieta,kur tikties un līdzīgi domājošie, kā arī - vieta,kur smelties idejas
  • svētdienas tradīcija, kad visi kopā cepam pankūkas un skatamies, klausāmies tv! Smeļamies jaunas zināšanas, kā arī pilnceidojam esošo pieredzi! Vienmēr interesanti un noderīgi padomi! 
  • tā ir mana ikdiena un vieta internetā, kur katru dienu sekoju līdz notiekošajam un komunicēju forumā ar citām sava mēneša mammām! :))
  • vieta, kur smelties padomus, idejas, iedvesmu un arī rast sirdsmieru.
  • mājas, kur es smeļos enerģiju, kur man patīk atgriezties un satikt labus draugus. Tā ir vieta, kur var smelties jaunas zināšanas. Vieta, kur iegūt informāciju par bērnu kopšanu, vieta, kur dalīties pieredzē. Te var labi pavadīt laiku gan vairāk gan virtuāli, bet reizēm arī apmeklējot pasākumus.
  • tie ir foršie pasākumi, kurus cenšamies apmeklēt. 
  • Māmiņu klubs ir arī fizioterapeite Klaudija Hēla, kas daudz palīdzējusi ar saviem padomiem un mierinājusi lietās, kas saistās ar mazuļa attīstību. 
  • Māmiņu klubs - kaut kas saulains manā dzīvē arī lietainās dienās.
  • vieta, kurā saprotu, ka esmu labākā mamma savam mazajam žiperim.:)
  • vieta kas vienmēr būs līdzās, jo MK ceļas un krīt par mums - mammām un bērniem.:)
  • vieta kur satikt citas māmiņas, no sirds izrunāties. Uzzinat jaunu informāciju, saņemt atbalstu. Māmiņu kluba skatīšanās svēdienās pa TV ir jau ģimenes tradīcija. Tas ir interesants raidījums, mājaslapa
  • vieta, kur izkratīt sirdi, kad tā pilna, dot padomus, kad tas ir vajadzīgs.
  • vieta, kur atrast savējos, vieta, kur nejusties vientuļi. Māmiņu klubā var atrast atbildes praktiski uz visiem jautājumiem, kas uzrodas jau grūtniecības laikā. Visi, kas dalās ar pieredzi, man daudz palīdz ikdienā- protams, ne visus ieteikumus ņemu vērā, bet paņemu TO LABĀKO savai ģimenei. Esmu arī ļoti priecīga, ka Māmiņu klubā var saņemt morālu atbalstu pilnīgi no svešiem cilvēkiem- pat tad, kad liekas, ka viss ir tik slikti, vienmēr šeit atradīsies kāds, kas pateiks- tas nav pasaules gals, tu to vari un tu to izurēsi! Super!
Māmiņu Klubs māmiņām, pirmkārt, ir ikdienas interneta portāls (55%), piederības sajūta kā māmiņai (20%), tv raidījums (9,4%), vecāku skola (5%).

43% aptaujāto atzīst, ka Māmiņu Klubs tā ir noderīga informācija, 10% uzsver, ka tas ir arī brīdis lieliskai atpūtai un priekam, savukārt 9% māmiņu svarīga ir citu mammu pieredze, iespēja izpausties kā mammai, kā arī šo portālu māmiņas uzskata par tādu īstu ikdienas palīgu.

Māmiņu Kluba telpās, Vīlandes ielā 1 pabijušas jau 32% māmiņu, un tieši tikpat daudz māmiņu ļoti gribētu tuvākajā laikā to darīt. Filmēšanās iespējas izmantojušas jau 13% aptaujāto.

Ko māmiņas vēlas vēl saņemt no Māmiņu Kluba?

  • plašāku informāciju par psihosomatiku, homeopātiju, netradicionālo medicīnu
  • vairāk informācijas alerģisku bērnu vecākiem
  • vēl kādu Māmiņu Kluba filiāli ārpus Rīgas
  • vienojošu Māmiņu Kluba emblēmu, nozīmīti, ko pielikt pie ratiem, dodoties pastaigās
  • aptaujas reizi mēnesī par to, kādus rakstus māmiņas vēlas lasīt nākošā mēneša ietvaros
  • lētākus kursus, nodarbības, vairāk bezmaksas aktivitāšu
Paldies sakām visām aptaujas dalībniecēm par izteikto viedokli! Mums tas ir ļoti svarīgs, un jāatzīst, ka jūsu sniegtās atbildes bija daudz bagātākas, kā spējam atspoguļot viena raksta ietvaros, tāpēc jāsaka vēlreiz un vēlreiz paldies!

Māmiņu Klubs

Balvas

20131008090529-92654.jpg

Zvaigzne ABC grāmata Lielā testu grāmata

saņem 

 

Laurite_@....

Vairāk par grāmatu lasi šeit! 

Pats pilnīgākais testveida uzdevumu krājums, kuru veidojuši profesionāli pedagogi un psihologi.Ar šo testu palīdzību jūs varēsiet noskaidrot, ko jūsu bērns ir apguvis, izdarīt kopsavilkumu par jūsu paveikto darbu bērna attīstībai 5–6 gadu vecumā, varēsiet uzzināt, vai bērns ir gatavs uzsākt skolas gaitas un mācīties skolā.

Neraizējieties, ja rezultāti pēc testu izpildes nebūs pietiekami augsti. Bērna sasniegumus palīdzēs uzlabot papilduzdevumi, kas iekļauti šajā krājumā, kā arī citi mācību materiāli, kas iznākuši sērijā „Bērna attīstībai”.


20131008090314-82273.jpg

Zvaigzne ABC grāmata Kūku feja Kamilla. Krāsojamā grāmata

saņem

lapina.dace@.. 

Vairāk par grāmatu lasi šeit! 

Kūku feja Kamilla bērniem jau ir pazīstama no citām grāmatiņām, bet šoreiz Kamilla aicina izkrāsot dažādus attēlus vairāk nekā 90 lappusēs un pielīmēt vairāk nekā 100 uzlīmes.

20131008090409-84842.jpg

Zvaigzne ABC grāmata Ēdiena noformēšanas noslēpumi. Radošas idejas, metodes un praktiski padomi

saņem 

alise.gruntsberga@..

 Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Šī grāmata ir praktisks ceļvedis, kurā soli pa solim izklāstīti dažādi ēdiena noformēšanas paņēmieni. Te atradīsiet visu, kas jums jāzina, – kā izvēlēties šķīvjus un galda piederumus un kā kļūt par mākslinieku savā virtuvē, jo katram pavāram patiesi ir jābūt nedaudz māksliniekam ar bagātīgu fantāziju un prasmi īstenot idejas. 

Nav nemaz tik grūti noformēt ēdienus tā, lai tie izskatītos kā profesionāļa roku darbs.
Vienalga, vai esat pilnīgs iesācējs vai pieredzējis pavārs, jums noteikti noderēs šīs vienkāršās un skaidrās pamācības, kā dekorēt ēdienus. 

Varbūt meklējat interesantu veidu, kā pasniegt ierastos dārzeņu ēdienus, vai vēlaties izveidot greznu cukura rotājumu, ar ko dekorēt desertu? 
Grāmatā ir daudz dažādu ēdiena pasniegšanas ideju, kas pārsteigs un sajūsminās jūsu viesus. Te atradīsiet metodes, kā pagatavot gan sāļus, gan saldus garnējumus – no nūdeļu ligzdiņām un dārzeņu spageti līdz pat karameles vijumiem un šokolādes ziediem.

Pēc balvām gaidām Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-3 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 10-18 līdz 23.novembrim!