Elza bija Bonita un Beetle veikaliņos!

Elza bija Bonita un Beetle veikaliņos!

01. Sep 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Heii,visi! Elza lieliski pavadīja laiku,izvēloties sev svinīgās kleitas veikalos " BONITA" un "BEETLE" . Bet vai Jūs esat,ieskatījušies šajos veikaliņos,kur ir lielisks klāsts gan īstiem džekiņiem,kas vēlas pa zolīdo izskatīties  omītes apaļajā jubilejā,gan savā pirmajā zinību dienā? Un mazajām,liejamām princesēm ir ko nopucēties.

Mēs secinājām,ka ir īstais laiks,kad iegādāties svētku apģērbu,jo ir lieliski atlaižu piedāvājumi. Elza to novērtēja,jo bija maza princese,kas nokļuvusi kleitu paradīzē.Un katrs klients var sajusties īpašs. Redz Elza pat uz podesta tikusi!

Un teikšu draudzīgas cenas,jo kleitiņa ir tāda,ko var vilkt ne tikai savā jubilejā bērns,bet apmeklēt Ziemassvētku eglītes pasākumu-tik atliek piemeklēt jaciņu un doties lustēties. Tik tētis nevietā mums to mici uzvilcis,bet redz viņam tā licies,ka vajag un viss. Jāpiemin,arī tēti var doties uz jaukajiem "BONITA" un " BEETLE" veikaliem,kur pārdevējas ierādīs jaunās sezonas piedāvājumus,vai arī,kaut ko no īpašajiem piedāvājumiem.

Un re jauka micīte,kurai ir pašlaik atlaidītes!

 

Mūsu svinīgā kleitiņa no veikala " Bonita" ,kurā piedāvā Mayoral apģērbu kolekcijas. Šī tiešām ir īsta svinību kleita,kurai ir liela iespēja tikt uzvilktai vairākos svētku brīžos. :) PAr veikalu "Bonita", varu teikt tikai labas lietas,jo piedāvājums mainās attiecīgi sezonām un manliekas,ka pietiekami krāsains,raibs preču klāsts.

Nākamais veikaliņš bija " Beetle" . Šeit ir īsts princešu kleitu veikals. Un katrā ballē,varēs justies īpaši,ar šī veikala preču klāsta piedāvājumu. Arī protams mazie prinči netiek nolikti otrajā plānā. PAr mazajiem džentlmeniem arīir padomāts,te jauka fracina, te kāds praķītis. Nu viss ko sirds kāro.

Nu,es tak teicu,ka īšta princešu kleita. Pat brālis ir priecīgs par mazo māšuku.

Kleitas izvēle,kamēr modele bizinājās apkārt.

Kad gribam,savu bērniņu padarīt vēl īpašāku, nekā jau ir, tad dodamies uz veikaliem " Bonita" un "Beetle".

Steigsimies un saposīsim mazos un lielos bērniņus,jo kā nekā tuvojas Zinību diena! Un Jūs ziniet,kur ir tie pirmie veikali,kas jāapmeklē,kad nokļūstat Galerijā Rīga.

Uz tikšanos

t/c "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv